جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۸:۳۸
کد مطلب: 41687
۱
مدیرکل آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد

شرایط و جزییات شرکت در «آزمون انتخاب رشته»

مدیرکل آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش از برگزاری امتحان مجدد انتخاب رشته در پایه نهم خبر داد و گفت: دانش آموزانی که کف نمره دروس تخصصی برای ورود به رشته‌های تحصیلی را در جریان هدایت تحصیلی کسب نکرده‌اند می‌توانند مجددا امتحان بدهند.

به گزارش میگنا عظیم محبی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جزئیات شرکت در آزمون انتخاب رشته پایه نهم اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان کلاس نهمی در حال انجام است و ضوابطی دارد که کسب کف نمره در دروس تخصصی از جمله آنهاست. به عنوان مثال کف نمره برای رشته علوم تجربی و ریاضی باید ۱۴ باشد. البته مبنای کف نمره، مجموع نمرات سه سال هفتم، هشتم و نهم در یک درس است که نمره سال نهم ضریب ۳ و نمره سال هفتم و هشتم ضریب یک دارد.

مدیرکل آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تمهیداتی فراهم شده است تا دانش آموزانی که موفق به کسب کف نمره نمی‌شوند بتوانند مجددا امتحان بدهند گفت: بخشنامه مربوط را نوشتیم و همین روزها ابلاغ می‌شود. در شیوه نامه هدایت تحصیلی هم پیش بینی شده آنها که حد نصاب رشته‌ای را کسب نکرده‌اند می‌توانند شهریور ماه دوباره در آزمونی شرکت کنند. البته شرط این است که آن رشته ظرفیت داشته باشد.
محبی افزود: به عنوان مثال اگر میانگین درس علوم تجربی یک دانش آموز در سه سال هفتم، هشتم و نهم به 14 نرسیده باشد وی نمی‌تواند وارد رشته علوم تجربی شود، اما اگر اصرار داشته باشد در صورت وجود ظرفیت خالی می‌تواند مجدد در امتحان علوم تجربی پایه نهم شرکت کند که البته با امتحان تجدیدی شهریورماه که همه ساله برگزار می‌شود، متفاوت است.

وی درباره شرایط و نحوه اقدام برای شرکت در این آزمون گفت: دانش آموزان باید به مدرسه یا کمیته هدایت تحصیلی مناطق خود مراجعه کنند، در آنجا به آنها اطلاع رسانی می‌شود و فرم تقاضایی در اختیارشان قرار می گیرد تا آن را پر کنند. برگزاری این آزمون بر عهده مناطق آموزش و پرورش است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا