شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۸:۰۸
کد مطلب: 32473
۱

پیام فانی به شرکت کنندگان در همایش همیار مشاور

پیام فانی به شرکت کنندگان در همایش همیار مشاور
همیار مشاوران مدرسه پیام آوران شادابی و نشاط برای کسب فضیلت های اخلاقی، روحی و علمی در محیط مدرسه اید که به فضل الهی، تلاش وافر خود را برای تقویت حس مسوولیت پذیری، مشارکت جویی و تقویت روحیۀ نشاط و شادابی و پرهیز از خشونت، اضطراب، ترس، دل نگرانی و رفتارهای پرخطر همگام با مشاوران تربیتی، تحصیلی و شغلی مدارس به کار خواهید بست.

-
به گزارش میگنا ، فانی وزیر آموزش و پرورش خطاب به شرکت کنندگان در همایش همیار مشاور پیامی را ارسال کرد که متن آن را می خوانید:

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و درود به روان پاک امام راحل(ره) و شهیدان ارجمند انقلاب اسلامی به ویژه شهیدان راه آموزش و پرورش و با سلام به همۀ خدمتگزاران توسعه و تعالی کشور. یکی از ضرورت های انکار ناپذیر در پی ریزی برنامه های آموزشی و پرورشی مدارس، توجه جدی به نیازهای روان شناختی و مشاوره ای دانش آموزان است؛ نگرشی که می تواند جلب مشارکت کارکنان مدرسه، والدین، دانش آموزان و افراد جامعه را در توسعه و تقویت پایدار برنامه های آموزش و پرورش فراهم آورد. توجه به "مشاوره" در آموزش و پرورش، تدبیر برنامه ها را متناسب با مقتضیات مکانی و زمانی، در پی خواهد داشت و دانش آموزان عزیز را در برابر آسیب های روانی و اجتماعی مقاوم خواهد ساخت.

بی تردید یکی از تجلیات این دانش و هنر بزرگ، مشارکت دانش آموزان در ایجاد نشاط و شادابی و ارتقای بهداشت روانی-اجتماعی خود و همسالانشان در محیط مدرسه، تحت عنوان"همیار مشاور" است.

فرزندان عزیزم!
"شما"پیام آوران شادابی و نشاط برای کسب فضیلت های اخلاقی، روحی و علمی در محیط مدرسه اید که به فضل الهی، تلاش وافر خود را برای تقویت حس مسوولیت پذیری، مشارکت جویی و تقویت روحیۀ نشاط و شادابی و پرهیز از خشونت، اضطراب، ترس، دل نگرانی و رفتارهای پرخطر همگام با مشاوران تربیتی، تحصیلی و شغلی مدارس به کار خواهید بست.
امیدوارم با همکاری و همفکری مسوولان دلسوز و "دیگریاران مدرسه" در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید، شاهد ادارۀ موثرتر مدارس توسط شما آینده سازان تمدن نوین اسلامیمان باشیم.ان شاءا...

علی اصغر فــانی
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!