فست فود کودکان را خنگ میکند؟
تغذیه دوران کودکی می تواند تاثیر به سزایی بر میزان بهره هوشی داشته باشد .
چه خبر آنلاین: نتایج تازه ترین تحقیقات در انگلستان نشان می دهد میزان اهمیت تغذیه در این امر می تواند بیش از ثروت خانواده و یا موقعیت اجتماعی والدین باشد.
غذای اصلی کودک بر رشد و توانایی های ذهنی او تاثیر بلند مدت می گذارد و کودکانی که دراین میان دائما از فست فود و غذاهای آماده استفاده کنند شانس کمتری برای بالا رفتن بهره هوشی دارند.
تحقیق مورد نظر روی 4000 کودک اسکاتلندی بین سه تا پنج سال انجام شده و والدینی که با تحصیلات دانشگاهی نگران شیوه تغذیه کودکشان بودند و سعی می کردند بیشتر غذاهای تازه برای وعده اصلی او تدارک ببینند، موجب تاثیرات مثبتی روی بهره هوشی آنها شدند.
در عوض کودکان خانواده هایی که چندان شرایط مالی خوبی نداشتند در اکثر روزها به فرزندانشان غذاهای آماده ویا فست فود می دادندو این مسئله روی بهره هوشی آنها تاثیر منفی داشت.
دکتر سوفی فون اشتام رییس تیم تحقیق دانشگاه لندن در مورد این موضوع گفت :«برخی والدین زمان کافی برای مهیا کردن غذای تازه برای فرزندانشان ندارند و تکرار این قضیه در بلند مدت سبب کاهش بهره هوشی و مشکلات تحصیلی برای فرزندانشان می شود.مدارس در مناطقی که کودکان خانواده های فقیر را پذیرا هستند ،باید روی رژیم غذایی دانش آموزان نظارت بیشتری داشته باشند .»
بر اساس تحقیق مشابهی که در دانشگاه آدلاید در استرالیا صورت گرفته ، فاصله بهره هوشی کودکان با تغذیه سالم وفست فود با بالا رفتن سن بیشتر می شود و می تواند تاثیراتش را تا اواخر دهه دوم زندگی افراد نشان دهد.
چه خبر آنلاین: نتایج تازه ترین تحقیقات در انگلستان نشان می دهد میزان اهمیت تغذیه در این امر می تواند بیش از ثروت خانواده و یا موقعیت اجتماعی والدین باشد.
غذای اصلی کودک بر رشد و توانایی های ذهنی او تاثیر بلند مدت می گذارد و کودکانی که دراین میان دائما از فست فود و غذاهای آماده استفاده کنند شانس کمتری برای بالا رفتن بهره هوشی دارند.
تحقیق مورد نظر روی 4000 کودک اسکاتلندی بین سه تا پنج سال انجام شده و والدینی که با تحصیلات دانشگاهی نگران شیوه تغذیه کودکشان بودند و سعی می کردند بیشتر غذاهای تازه برای وعده اصلی او تدارک ببینند، موجب تاثیرات مثبتی روی بهره هوشی آنها شدند.
در عوض کودکان خانواده هایی که چندان شرایط مالی خوبی نداشتند در اکثر روزها به فرزندانشان غذاهای آماده ویا فست فود می دادندو این مسئله روی بهره هوشی آنها تاثیر منفی داشت.
دکتر سوفی فون اشتام رییس تیم تحقیق دانشگاه لندن در مورد این موضوع گفت :«برخی والدین زمان کافی برای مهیا کردن غذای تازه برای فرزندانشان ندارند و تکرار این قضیه در بلند مدت سبب کاهش بهره هوشی و مشکلات تحصیلی برای فرزندانشان می شود.مدارس در مناطقی که کودکان خانواده های فقیر را پذیرا هستند ،باید روی رژیم غذایی دانش آموزان نظارت بیشتری داشته باشند .»
بر اساس تحقیق مشابهی که در دانشگاه آدلاید در استرالیا صورت گرفته ، فاصله بهره هوشی کودکان با تغذیه سالم وفست فود با بالا رفتن سن بیشتر می شود و می تواند تاثیراتش را تا اواخر دهه دوم زندگی افراد نشان دهد.