جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 17 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۰ / ۲۰:۲۲
کد مطلب: 55966
۲

خوشمزه‌هایی که پیرتان می‌کنند

خوشمزه‌هایی که پیرتان می‌کنند
گرچه مصرف غذاهای مضر و خوشمزه در ابتدا حس شادی و رضایت در فرد ایجاد می‌کنند، ولی نتایج این غذاها همیشه دلچسب نیستند و در صورت افراط می‌توانند تهدیدی جدی برای سلامت باشند. به ویژه پوست آیینه عادت‌های غذایی است. بنابراین برای داشتن پوستی شاد و جوان باید برخی غذاها را از برنامه خود حذف کنید.
 
این مواد غذایی عبارتند از:

نان سفید
اکثر نان‌های سفید حاوی شکر تصفیه‌شده هستند. شکر و مواد قندی انعطاف‌پذیری پوست را کاهش می‌دهند و موجب افتادگی پوست می‌شوند. برای حفاظت از پوست خون مصرف نان سفید و شیرینی را به حداقل کاهش دهید.

پنیر
مطالعات نشان می‌دهد مصرف مواد لبنی پرچرب و به ویژه پنیر موجب انسداد منافذ پوستی و حتی آکنه بزرگسالان می‌شود. مطالعات دیگر نشان می‌دهد هورمون‌هایی که در دام استفاده می‌شود، توسط محصولات لبنی و دامی وارد بدن شده و با اختلال تعادل هورمونی، سلامت پوست را به خطر می‌اندازند. این بدان معنا نیست که باید پنیر را به طور کامل حذف کنید، بلکه بهتر است از محصولاتی استفاده کنید که کاملا ارگانیک هستند.

بستنی
بستنی حاوی شکر و لبنیات هست که هر دو در التهاب پوست نقش دارند.

شیرین‌کننده‌های مصنوعی
همانطور که گفته شد شیرین‌کننده‌های مصنوعی باعث چروک و افتادگی پوست می‌شوند. از طرفی با تغییر میکروبیوم روده، التهاب پوست را افزایش می‌دهند و پیری زودرس به همراه دارند.

سوسیس و کالباس
یکی از مهمترین مواد غذایی که در پیری زودرس نقش دارند، محصولات فرآوری‌شده هستند. آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان  (IARC) که اصطلاحا دست راست سازمان جهانی بهداشت در زمینه تحقیقات محسوب می‌شود، ‌گوشت فرآوری‌شده را به عنوان ماده‌ای درنظر می‌گیرد که برای طعم‌دار شدن تحت فرآیندهایی نظیر نمک‌سودشدن، ‌ دودی شدن، تخمیر و سایر روش‌های مشابه قرار می‌گیرد. بیکن، سوسیس، ‌کالباس، کنسرو گوشت و ماهی و ماهی دودی نمونه‌هایی از این مواد هستند. برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی به منظور افزایش رنگ، طعم و ماندگاری از نیتریت سدیم برای فرآوری گوشت استفاده می‌کنند.

غذاهای فرآوری شده معمولا حاوی روغن هیدروژنه، امولسیفایرها (نوعی ماده چرب برای مخلوط شدن مایعات)، طعم‌دهنده‌های شیمیایی، مواد نگهدارنده و شیرینی‌های با فروکتوز بالا هستند.
 
در ادامه امده است این مواد مملو از سدیم هستند که کلاژن‌سازی را مختل می‌کنند.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .