يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 5 May 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۹۲ / ۱۰:۰۵
کد مطلب: 18454
۰

والدين وسواسي کودکان چاق تري دارند

پزشکان به تازگي دريافته‌اند که کودکاني که محصولات لبني کم چرب مي‌خورند در نوجواني و در دوره‌ي بلوغ بيشتر احتمال دارد دچار چاقي و اضافه وزن شوند. گفتني است اين پژوهش با بررسي رژيم غذايي کودکان خردسال در يک بازه‌ي زماني 15 ساله بدست آمده است .

بررسي‌ها نشان مي‌دهند کودکاني که محصولات لبني با 1 درصد چربي در طول روز شامل شير، ماست و پنير مصرف مي‌کرده‌اند با درصد بالايي در معرض چاقي قرار دارند در مقايسه با کودکان که محصولات لبني با حدود 2 درصد چربي مصرف مي‌کنند.

براساس جديدترين يافته‌هاي پزشکي، پزشکان توصيه مي‌کنند تا والدين حتما تا حدود سن 2 سالگي به کودکان خود شير و محصولات لبني کم چرب بدهند اما بعد از دو سالگي با تجويز و موافقت پزشک متخصص اطفال مي‌توانند آرام آرام و به تدريج محصولات پر چرب لبني به کودکان خود بدهند.

بررسي‌ها نشان داده است استفاده از محصولات لبني کم چرب در دوران کودکي سبب افزايش اشتهاي کاذب در کودکان و مصرف همزمان محصولات قندي و شيريني به همراه شير يا ساير محصولات لبني براي خوشمزه تر کردن مزه آن‌ نزد کودکان مي‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ