جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 17 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ / ۲۳:۳۸
کد مطلب: 22168
۴

هشدار: جوانان به کروکودیل نزدیک نشوند!

هشدار: جوانان به کروکودیل نزدیک نشوند!

 دکتر «علی فرهودیان» در گفت وگو با ایرنا افزود: هر چند این ماده در کشورهای همسایه از جمله روسیه وجود دارد، اما باید جوانان کشور را به نسبت به وجود چنین ماده اعتیاد آور خطرناکی هشیار کرد.

وی در رابطه با چگونگی ساخت کروکودیل گفت: کروکودیل با انجام انفعالات شیمیایی بسیار ساده بر روی موادی همچون کدئین، تینر رنگ، بنزین، ید کریستالیزه، فسفر قرمز و اسید هیدروکلریک ساخته می­شود.

فرهودیان ادامه داد، عمر عموم مصرف کنندگان آن به عوارض طولانی مدت نمی رسد، زیرا طی دو تا سه سال فوت می کنند.

 

اثر پنج تا هشت برابری

دکتر فرهودیان در سایت تخصصی خود نیز در رابطه با این ماده خطرناک اعتیاد آور و اثرات آن اطلاعات لازم را ارائه کرده است.

این متخصص اعصاب و روان در سایت خود، اثرات مخدری کروکودیل را پنج تا هشت برابر و نشئه­ کنندگی آن را حدود 10 برابر مورفین عنوان کرده که یکی از شدیدترین اعتیادهای موجود را ایجاد می­کند و طول اثری کم­تر از چند ساعت دارد.

فرهودیان می گوید: تاثیر کم کروکودیل باعث می شود که فرد معتاد این ماده را هر دو تا سه ساعت مصرف کند، در نتیجه معتاد، در تمام طول عمر خود نه تنها با مشکلات تهیه، آماده سازی و مصرف آن مواجه است بلکه هر یک تا دو ساعت که از خواب بیدار می شود این ماده را باید مصرف کند.

 

چرا اسم این ماده را کروکودیل گذاشته اند؟

این متخصص اعصاب و روان درباره علت نامگذاری کروکودیل گفت: این ماده پوست بدن را همچون پوست کروکودیل سبزرنگ و ضخیم می­کند و اندام فرد را همانند اندام فردی که توسط کروکودیل گاز گرفته شده، از بین می­برد.

وی علایم مصرف کروکودیل را شبیه علایم مصرف هرویین و بسیار شدیدتر از آن دانست و گفت: از آنجایی که عموم مصرف­کنندگان این ماده در زمان کمتر از دو تا سه سال فوت می شوند، عملاً صحبت از اثرات طولانی ­مدت این ماده بی­معنی است.

رییس مرکز تحقیقات سوءمصرف مواد خاطرنشان کرد که علایم ترک این ماده شبیه به ترک کراک یا هروئین است، اما این علایم به حدی شدید است که عملاً غیر قابل ­تحمل است و اکثر بیماران بدون استفاه از داروی مخدر بسیار قوی، قادر به ترک آن نیستند.


  توضیحات:

ماده مخدر كروكودیل از تركیب “قرص كدئین” با “بنزین”، “تینر”، “ید”، “اسید كلریدریك” یا همان “جوهر نمك” و “فسفر قرمز” تولید می‌شود. ایران ناز، این ماده مخدر كشنده به عنوان جایگزینی برای «هروئین» تبدیل شده و قیمت آن به مراتب پایین‌تر از این ماده مخدر (هروئین) است، اما به دلیل مواد خطرناكی كه در آن وجود دارد، از هروئین كشنده‌تر است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "