دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 6 May 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۳:۰۳
کد مطلب: 23426
۰

جگر را تنها 2 بار در ماه مصرف کنید

دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص خواص دل، جگر و قلوه گفت: دل حاوی ویتامین‌های گروه B، آهن، روی، وسلنیوم زیادی است اما قلوه از ارزش غذایی بالایی برخوردار نیست.

این متخصص تغذیه گفت: جگر هم حاوی ویتامین‌های کامل خانواده B است و آهن بسیار خوبی دارد و تنها ایرادی که جگر دارد این است که محل دفع سموم بدن حیوان است به همین دلیل یک مقدار سموم داخل جگر وجود دارد بنابراین مصرف دائم آن توصیه نمی‌شود و اگر در ماه 1 تا 2 بار مصرف شود ایرادی ندارد.

وی تصریح کرد: کسانی که کمبود ویتامین B12 دارند و گیاه خوار هستند و قصد دارند به رژیم گوشت خواری برگردند مصرف جگر به آن‌ها توصیه می‌شود.
وی عنوان کرد: کلسترول دل و جگر در حد گوشت است و کلسترول زیادی ندارد به خصوص اگر خیلی چرب نباشد.
وی در پایان گفت: افراد سالمند، افرادی که مشکل اوره بالا، اسیداوریک و کبد چرب دارند و کسانی که کار کرد کلیه آنها خیلی خوب نیست توصیه می‌شود که دل و جگر مصرف نکنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود