دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 6 May 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۶ دی ۱۳۹۲ / ۱۶:۲۷
کد مطلب: 21152
۱

والدین کودکان را برای حضور در مهدکودک آماده کنند

والدین کودکان را برای حضور در مهدکودک آماده کنند
دکتر حامد محمدی کنگرانی در گفت‌وگو با ایسنا ، با اشاره به اینکه مهدکودک مکان مناسبی برای روند استقلال و اجتماعی شدن کودک است، افزود: برای اینکه کودک آماده رفتن به مهدکودک شود باید بتواند خودش به تنهایی به خواب برود، غذایش را بخورد و همچنین در توالت رفتن مستقل باشد.

این روانپزشک ادامه داد: کودکانی که از رفتن به مهدکودک می ترسند، والدین باید به تدریج آنها را با محیط جدید آشنا کنند و در آغاز، مادر یا پدر می‌توانند همراه کودک باشند و نزدیک او بمانند تا زمانی که کودک مشغول بازی است. با این روش کودکان هر روز می‌توانند مدت بیشتری در مهد بمانند تا اینکه جزیی از گروه کودکان شوند.

وی بیان کرد: اگر کودک با فراهم آوردن تمام شرایط باز هم مساله دارد و بعد از حدود یک ماه هنوز برای رفتن به مهد گریه می‌کند، نیاز است که به وسیله یک متخصص مشکل او بررسی شود.
دکتر محمدی کنگرانی با اشاره به اینکه بهترین سن برای ورود به مهدکودک در کودکان، حدود ۳ سالگی است، اظهار داشت: بسیاری از والدین بنا به شرایط کاری که دارند ممکن است کودکان خود را برای 2 یا 3 روز به مهد بفرستند که این وابستگی را بیشتر می‌کند درحالی که رفتن کودک به مهدکودک باید به طور مرتب باشد.

این روانپزشک با تاکید بر اینکه تعویض زیاد و مکرر و همچنین تعویض مربی در مراحل خاص بحرانی تکامل کودک می تواند برای کودک استرس زا باشد، گفت: والدین باید توجه داشته باشند که مربی کودکشان توانایی برقراری ارتباط با توجه به سن کودکشان را داشته باشد.
وی گفت: گاهی افراد فقط با یک طیف محدود سنی کودکان، خوب ارتباط برقرار می‌کنند که طبیعتا باید سن کودک و توانمندی ارتباط مربی‌اش با هم متناسب باشد، والدین نیز بدانند چه مدت است مربی در این مهدکودک کار می‌کند و قرار است چه مدت دیگر آنجا بماند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
تا حالا هيچ آدم قوى اى كه گذشته آسونى داشته باشه نديدم .