سه شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 14 May 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۴:۳۲
کد مطلب: 22494
۰

مرگی با طعم نوشابه + عکس

به گزارش باشگاه خبرنگاران، طبق تحقیقات اخیر نوشابه‌های شیرین می‌تواند مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی را افزایش دهد.
نوشیدن نوشابه‌های شیرین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد و همچنین می‌تواند موجب سکته مغزی شود.
محققان تأکید کرده‌اند که قند مصنوعی در تمام اغذیه‌ها از جمله سس‌ها، کمپوت‌ها نیز می‌توانند خطر آفرین باشند.
آن‌ها توصیه کرده‌اند که از قند طبیعی موجود در میوه‌ها برای طعم دادن به غذا‌ها و تأمین قند بدن استفاده شود تا خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
کلمات بیش از آنچه که شما تصور می کنید تاثیر گذارند. همیشه پیش از صحبت کردن فکر کنید.