مصرف مواد قندي مصنوعي درسحرموجب كسالت روزه دار مي شود
عضو مركز تحقيقات بيوشيمي و تغذيه دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت : مصرف مواد قندي مصنوعي در وعده سحري موجب كسالت ، سردرد و كاهش تمركز روزه دار در طول روز مي شود .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ،دكتر 'محمد صفريان' افزود :مصرف مواد قندي مصنوعي همچون انواع شيريني ، زولبيا و باميه موجب نوسان در قند خون مي شود.
وي اظهار داشت :روزه داران بهتر است از مصرف مواد قندي مصنوعي در وعده سحري اجتناب كنند و به جاي آن از مواد غذايي حاوي پروتئين و داراي فيبر همچون حبوبات ، برنج هاي مخلوط به دليل آزاد كردن تدريجي انرژي و قند و مايعات مصرف كنند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: همچنين خوردن ميوه ، سبزي و سالاد بدون سس در وعده سحر بهترين راهكار براي تامين املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن و پيشگيري از تشنگي است.
استاديار گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي مشهد افزود: افرادي كه از كم خوني رنج ميبرند، در صورت روزه گرفتن بايد از موادي كه حاوي آهن است مانند گوشت قرمز، خشكبار مانند برگه زردآلو و مغزها به شكل خام استفاده كنند.
وي گفت :در ماه مبارك رمضان رعايت بهداشت فردي و غذايي امري ضروري است از اين رو شستن كامل دستها و وسايل مورد استفاده براي طبخ و آمادهسازي غذا و استفاده از مواد ضدعفوني كننده براي شستن سبزي ها و ميوهها و انتقال مواد غذايي به ظروف درب دار از جمله نكاتي است كه بايد در بحث سلامت مواد غذايي به آن توجه كرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي مشهد ،دكتر 'محمد صفريان' افزود :مصرف مواد قندي مصنوعي همچون انواع شيريني ، زولبيا و باميه موجب نوسان در قند خون مي شود.
وي اظهار داشت :روزه داران بهتر است از مصرف مواد قندي مصنوعي در وعده سحري اجتناب كنند و به جاي آن از مواد غذايي حاوي پروتئين و داراي فيبر همچون حبوبات ، برنج هاي مخلوط به دليل آزاد كردن تدريجي انرژي و قند و مايعات مصرف كنند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: همچنين خوردن ميوه ، سبزي و سالاد بدون سس در وعده سحر بهترين راهكار براي تامين املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن و پيشگيري از تشنگي است.
استاديار گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي مشهد افزود: افرادي كه از كم خوني رنج ميبرند، در صورت روزه گرفتن بايد از موادي كه حاوي آهن است مانند گوشت قرمز، خشكبار مانند برگه زردآلو و مغزها به شكل خام استفاده كنند.
وي گفت :در ماه مبارك رمضان رعايت بهداشت فردي و غذايي امري ضروري است از اين رو شستن كامل دستها و وسايل مورد استفاده براي طبخ و آمادهسازي غذا و استفاده از مواد ضدعفوني كننده براي شستن سبزي ها و ميوهها و انتقال مواد غذايي به ظروف درب دار از جمله نكاتي است كه بايد در بحث سلامت مواد غذايي به آن توجه كرد.