دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 May 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۸
کد مطلب: 62339
۰

ایجاد جامعه‌ای سالم‌تر و پویا‌تر با افزایش تاب آوری فردی و خانوادگی

ایجاد جامعه‌ای سالم‌تر و پویا‌تر با افزایش تاب آوری فردی و خانوادگی
ایجاد جامعه‌ای سالم‌تر و پویا‌تر با افزایش تاب آوری فردی و خانوادگی  فرشید رضایی، رئیس دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت:  تاب آوری و سازگاری دو ویژگی و مهارتی هستند که با تمرین و آموزش به دست می‌آیند و برای هر فردی این جنبه از خود مراقبتی بسیار اهمیت دارد. 
به گفته وی در حال حاضر  ارزان‌ترین و در دسترس‌ترین خدمات سلامت برای یک فرد همان مهارت‌ها و دانشی است که فرد آموخته و به عنوان خودمراقبتی به کار می‌گیرد.
او بیان کرد: هر زمان به دلیل عدم دسترسی به نظام سلامت و یا عدم تمایل به مراجعه، اگر فرد بتواند موفق به حفظ و افزایش سطح سلامت خود باشد در واقع در اجرای خودمراقبتی موفق عمل کرده است.
او ادامه داد:  زندگی شهرنشینی و سبک زندگی نادرست و بدون فعالیت نیز به عنوان یک بحران بی صدا، سلامت میلیون‌ها نفر را تهدید می‌کند و در طول فرآیند سالمندی، در صورتی که در خودمراقبتی سرمایه گذاری نشود، آسیب‌های متعددی را ایجاد خواهد کرد.
او اضافه کرد: هم اکنون گروه‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد متعددی در کشور با هدف توان افزایی خانواده‌ها مشغول به خدمت هستند و با ترویج خودمراقبتی تلاش می کنند تا از آسیب‌های جسمی، روانی و اجتماعی پیشگیری کنند.
او ادامه داد: پیشرفت تکنولوژی در دو دهه گذشته و ورود هوش مصنوعی به حوزه سلامت به ارتقای سلامت جامعه منجر شده است، اما از سویی دیگر نداشتن سواد رسانه و ناآشنایی با ابزار‌های موثر در خودمراقبتی می‌تواند منجر به بیماری یا از دست رفتن سلامتی برخی افراد شود.
او گفت: با برنامه ریزی های انجام گرفته شده در وزارت بهداشت امیدواریم بتوان در یکسال پیش رو با تربیت تعداد بیشتر سفیر سلامت و افزایش تاب آوری فردی و خانوادگی، جامعه‌ای سالم‌تر و پویا‌تری داشته باشیم.


 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...