پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2 May 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۱ / ۰۸:۱۶
کد مطلب: 60695
۳

ارائه خدمات روانی و اجتماعی به افراد دارای اختلال نارضایتی جنسیتی

ارائه خدمات روانی و اجتماعی به افراد دارای اختلال نارضایتی جنسیتی
محمدرضا حیدرهایی، سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در گفت و گو با خبرنگار ایلنا درباره ارائه خدمات بهزیستی به افراد دارای اختلال نارضایتی جنسیتی (ترنس) گفت: مبتلایان به اختلال نارضایتی جنسیتی طیف‌های متفاوتی در جامعه دارند. ما در سازمان بهزیستی به این افراد خدماتی که ارائه می دهیم شامل ارائه خدمات روانی اجتماعی است.

وی ادامه داد: بسیاری از خدماتی که این افراد نیاز دارند مانند خدمات پزشکی و جراحی در حوزه اختیارات وزارت بهداشت است بنابراین ما در این حوزه ورودی نداریم و آنچه که ما در سازمان بهزیستی به این افراد ارائه می دهیم خدمات روانی اجتماعی به این افراد است یعنی به طور مثال فردی در مرحله هورمون تراپی است توانایی پرداخت هزینه‌های زندگی‌اش را ندارد و با مراجعه به مراکز ما خدمات مختلف از جمله حمایت‌های اجتماعی را دریافت می کند.

سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: این افراد با مشکلاتی مانند عدم اشتغال، عدم دریافت حمایت‌های اجتماعی، عدم حمایت‌های خانوادگی مواجه هستند در بسیاری از مواقع فرد به این بیماری مبتلا است و متاسفانه خانواده این فرد را طرد کرده است ما در سازمان بهزیستی حمایت‌های اجتماعی را برای این افراد برقرار می کنیم.

حیدرهایی با بیان اینکه هیچ مرکز نگهداری شبانه روزی برای ارائه خدمت به این افراد نداریم، تصریح کرد: این افراد در مراکز روزانه سازمان بهزیستی خدمات مورد نیاز را دریافت می‌کنند. همچنین ما این افراد را برای دریافت وام‌‌های خوداشتغالی به بانک‌های عامل معرفی می کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که این افراد بیشتر با چه چالش هایی مواجه هستند، گفت: با توجه به اینکه هزینه جراحی این افراد بسیار بالاست از همین رو تقاضا دارند در حوزه جراحی به این افراد از سوی سازمان بهزیستی کمک شود که همانطور که گفتم کلیت این کار در حوزه اختیارات وزارت بهداشت است و این وزارتخانه باید حمایت هایی را از این افراد برقرار کند.

سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به این سوال که در سال به چه تعدادی از این افراد از سوی بهزیستی خدمات روانی اجتماعی ارائه می شود، گفت: به طور میانگین ما سالیانه به هزار نفر از این افراد خدمات روانی اجتماعی در مراکز بهزیستی ارائه می دهیم و این افراد جامعه هدف ما را نیز تشکیل می دهند.
 
آشفتگی جنسیتی، ملال جنسیتی یا اختلال هویت جنسی احساس ناراحتی بابت تطابق‌نداشتن جنسیت اطلاق‌شده به فرد با هویت جنسی واقعی اوست. این احساس بسیاری از تراجنسیتی‌ها را درگیر می‌کند، اما لزوما برای همه اتفاق نمی‌‌افتد.

این آشفتگی ممکن است در هر مقطعی از زندگی از کودکی تا بزرگ‌سالی رخ دهد. اگر افراد مبتلا به آشفتگی جنسیتی نتوانند جنسیت تجربه‌شده خود را آشکار کنند یا حمایت و پذیرش لازم را دریافت نکنند، ممکن است دچار پریشانی شدید عاطفی و روانی شوند.
 
اختلال هویت جنسی در افرادی رخ می‌دهد که تراجنسیتی (ترنس) هستند. تفاوت هویت جنسی با ظاهر فیزیکی فرد باعث مشکلات عاطفی و روانی در این افراد می‌شود. بسیاری از مبتلایان به اختلال هویت جنسی پس از مشاوره با درمانگر و بررسی گزینه‌هایی برای تطبیق جنسیت، احساس بهتری پیدا می‌کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.