جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 3 May 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۳ دی ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۹
کد مطلب: 60949
۱

درمان افسردگی با اولین ایمپلنت مغزی!

درمان افسردگی با اولین ایمپلنت مغزی!
رونمایی از اولین ایمپلنت مغزی برای درمان افسردگی
 
به گزارش دیلی‌میل، در حالی که شرکت نورالینک(Neuralink) ایلان ماسک انتظار دارد تا شش ماه دیگر بتواند آزمایشات انسانی خود را آغاز کند، یک شرکت نوروتک از دستگاهی رونمایی کرده که افسردگی را درمان می‌کند و اکنون در جمجمه اولین بیمار قرار گرفته است.

قرص دیجیتالی «Inner Cosmos» متشکل از دو بخش است. بخش اول الکترودی است که زیر پوست قرار می‌گیرد و بخش دوم یک «غلاف تجویزی» است که روی موهای کاربران می‌چسبد تا دستگاه را تغذیه کند. این ایمپلنت روزانه یک بار و به مدت ۱۵ دقیقه پالس‌های الکتریکی کوچکی را به ناحیه‌ای از مغز که تحت تاثیر افسردگی است یعنی قشر خلفی‌جانبی پیش‌پیشانی ارسال می‌کند. هنگامی که درمان انجام نمی‌شود، نیازی نیست که دستگاه خارجی روی سر باشد.

این بیمار تحت آزمایش بالینی از سنت لوئیز، میسوری، قرار است فناوری «Inner Cosmos» را به مدت یک سال آزمایش کند و این شرکت آزمایش انسانی دیگری را نیز قرار است ماه آینده آغاز کند.

ایمپلنت‌ها را برای درمان انواع مختلفی از ناهنجاری‌های مغزی می‌توان مورد استفاده قرار داد و شرکت‌های متعددی در حال رقابت هستند تا زودتر از سایرین محصولات خود را وارد بازار کنند.
 

شرکت نورالینک متعلق به ایلان ماسک به تازگی تراشه‌ای را به نمایش گذاشته است که به یک میمون کمک می‌کند تا با استفاده از قدرت ذهنش جملات کاملی را تایپ کند.

شرکت «Synchron» آزمایش‌های انسانی کاشت ایمپلنت مغزی خود را در ماه ژوئیه آغاز کرد، که به کاربر اجازه می‌داد رایانه‌ را تنها با استفاده از قدرت فکر کنترل کند.

ایمپلنت مغزی «Stentrode» این شرکت، با اندازه‌ای مشابه یک گیره کاغذ، در شش بیمار نیویورکی و پیتسبورگی مبتلا به فلج شدید کاشته خواهد شد.

«Stentrode» به بیماران این امکان را می‌دهد که دستگاه‌های دیجیتال را فقط با فکر کردن کنترل کنند و به آنها توانایی انجام کارهای روزانه از جمله ارسال پیامک، ایمیل و خرید آنلاین را می‌دهد.

مراکز تحقیقاتی همچنین در حال توسعه تراشه‌های مغزی هستند.

اعتقاد بر این است که بیمارستان «Southmead» در بریستول اولین بیمارستان در جهان است که دستگاهی برای معکوس کردن علائم پارکینسون در مغز بیماران قرار داده است.

با این حال، قرص دیجیتال «Inner cosmos» کوچک‌ترین و کم‌ تهاجمی‌ترین فناوری تا به امروز است و این شرکت غلاف خارجی آن را به شارژر اپل واچ تشبیه می‌کند.

کاشت این ایمپلنت در یک مرکز تنها ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.
هدف «Inner Cosmos» فاصله گرفتن از داروهای تجویزی و حرکت به سوی درمان‌های موثرتر است.

قرص دیجیتال «Inner Cosmos» توسط یک اپلیکیشن تلفن هوشمند پشتیبانی می‌شود که نمودارهای خلق و خو و افسردگی را نشان می‌دهد که می‌توان آن را با پزشک به اشتراک گذاشت.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند