پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 9 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ / ۰۹:۰۷
کد مطلب: 8649
۰

تصویر نمودار سازمان دانشجویان/ جزئیات ساختاری سازمان امور دانشجویان

    پس از مدتها بحث و بررسی در وزارت علوم و دستگاههای مربوطه، سازمان امور دانشجویان با دریافت ردیف بودجه مستقل در وزارت علوم موجودیت یافت، هر چند که هیأت امنا در راس این سازمان قرار دارد اما تاکنون اعضای آن مشخص نشده اند.
به گزارش مهر، ساختار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دستخوش تغییراتی شد که بر این اساس، به تازگی معاونت دانشجویی این وزارتخانه حذف و جای خود را با مدیریت محمود ملاباشی به سازمان امور دانشجویان داد.

با تشکیل سازمان امور دانشجویان و زیرمجموعه قرار گرفتن برخی اداره کلهای پرمخاطب و ارباب رجوع وزارت یعنی ادارات کل امور دانشجویان داخل همچنین بورس و امور دانشجویان خارج، یک بخش دیگر هم در این سازمان تحت عنوان "اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی" به صورت مستقل موجودیت یافت.

هر چند سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با امضای وزیر علوم و معاون توسعه و سرمایه انسانی رئیس جمهور در تاریخ 18 تیرماه سال جاری تصویب شد، اما تاکنون هیأت امنای این سازمان تشکیل نشده است.

تصویر زیر، نشان دهنده چارت سازمان امور دانشجویان است که در آن نحوه قرار گرفتن و فعالیت ادارات و دفاتر مرتبط با امور دانشجویان مشخص شده است.   در سازمان امور دانشجویان 4 معاونت بورس و امور دانشجویان خارج، معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع، معاونت امور دانشجویان داخل زیر نظر مستقیم رئیس سازمان امور دانشجویان فعالیت می کنند. که هر کدام از آنها به ترتیب 2، 3 و 4 اداره کل دارند.

ادارات کل زیر مجموعه معاونت بورس و امور دانشجویان خارج شامل اداره کل بورس و اعزام دانشجویان و اداره کل امور دانش آموختگان، ادارات کل معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع شامل دفتر طرح و برنامه، اداره کل امور اداری و پشتیبانی، اداره کل امور مالی و معاونت امور دانشجویان داخل شامل اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، اداره کل امور دانشجویان داخل و اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی می شود.

ملاباشی که پیش از معاون دانشجویی وزیرعلوم بود و حال با سمت معاون کامران دانشجو و رئیس سازمان امور دانشجویان ششمین سال حضورش را در وزارت علوم پشت سر می گذارد، پیش از به مهر تاکید کرده بود که این سازمان به علت یکپارچگی خدمات دانشجویی به وجود آمده و در صدد است تعاملش با خواسته های دانشجویان افزایش یابد.  

حال باید دید رسیدگی تخصصی به امور دانشجویان کشور با شکل و شمایلی جدید چگونه در سازمان امور دانشجویان و در طول حیات خود صورت می گیرد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد