چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 8 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ / ۱۰:۰۵
کد مطلب: 33836
۰

خطرات "توریسم پیوند اعضا"

 

به گزارش ایسنا،‌ بررسی‌ها نشان می‌دهد که دریافت عضو پیوندی از یک اهداکننده در قید حیات که در کشور دیگری زندگی می‌کند و عضو خود را در ازای دریافت پول، اهدا کرده با خطرات جدی همراه است.

اخیرا بسیاری از جنبه‌های اخلاقی «توریسم پیوند اعضا» مورد ارزیابی‌ قرار گرفته اما ارزیابی‌های ضروری در مورد ایمنی پزشکیِ این روش صورت نگرفته است. در همین رابطه گروهی از کارشناسان بحرینی به ارزیابی سلامت بیمارانی که عضو پیوندی خود را از خارج کشور خریداری کرده و برای ادامه روند درمان به وطن خود بازگشته بودند،‌ پرداختند.

در این مطالعه وضعیت سلامت 270 بیمار گیرنده عضو پیوندی از کشور دیگر که در فاصله سال‌های 1986 تا 2014 تحت درمان‌های تکمیلی قرار گرفته بودند، بررسی شد. همچنین سلامت این بیماران با وضعیت 123 گیرنده عضو از اهداکننده‌های در قید حیات در کشورشان که در گروه کنترل قرار گرفتند، مقایسه شد.

نتایج مطالعات نشان داد بیمارانی که در کشور دیگر عضو مورد نیاز خود را خریداری و دریافت کرده بودند در مقایسه با 123 بیمار در گروه کنترل، بیشتر در معرض ابتلا به هپاتیت‌های نوع C و B و «سیتومگالوویروس» بودند. سیتومگالوویروس، ویروسی است که به ندرت علائم خود را آشکار می‌سازد اما در طول زندگی در بدن باقی می‌ماند.

به گزارش مدیکال دیلی، در مجموع شانس سالم ماندن عضو پیوندی در افرادی که عضو پیوندی را در کشور دیگری خریداری و دریافت کرده بودند، یک و 10 سال پس از عمل پیوند به ترتیب 91 و 22 درصد و در گروه کنترل 98 و 44 درصد بوده است. همچنین شانس بقای بیمارانی که عضو پیوندی را در خارج از کشورشان دریافت کرده‌ بودند، یک و 10 سال پس از پیوند به ترتیب 96 و 70 درصد و در گروهی که در کشور خودشان پیوند شده بودند به ترتیب 98 و 78 درصد بوده است.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
خدايا،ميشه چند لحظه وقتتو بگيرم! اين دفعه چيزي ازت نمي خوام! فقط مي خوام  خيلي ساده بگم: ممنون براي همه چيز...