شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۸:۴۶
کد مطلب: 22408
۰

تاریخ آنفلوآنزا را باید از نو نوشت؟

به گزارش ایسنا، مطالعه جدید برای بازسازی شجره‌نامه تکاملی ویروس‌ آنفلوآنزا، نظریه‌های کنونی را به چالش می‌کشد و تعدادی از معماهای موجود پیرامون شیوع‌های این بیماری را که از لحاظ تاریخی حائز اهمیت هستند، حل می‌کند.
این یافته‌ها همچنین جامع‌ترین تحلیل تا به امروز از روابط تکاملی ویروس مزبور را در گونه‌های میزبان مختلف طی زمان ارائه می‌دهد. علاوه بر تشریح چگونگی تکامل این ویروس با سرعت‌های متنوع در گونه‌های میزبان مختلف، تحقیقات انجام‌شده چندین نظریه کنونی را به چالش می‌کشند؛ بر اساس یکی از این نظریه‌ها، ویروس آنفلوآنزا به طور فوق‌العاده تک‌مسیره از پرندگان وحشی به پرندگان خانگی و نه در مسیری دیگر منتقل می‌شود.
این مطالعه همچنین منشا ویروسی را که موجب شیوع بی‌سابقه آنفلوآنزای شدید در سال 1918 شد، آشکارسازی می‌کند. تحقیق جدید احتمالا شیوه نگاه دانشمندان و متخصصان بهداشت را به تاریخ این ویروس متحول می‌کند؛ این که چگونه چنین ویروسی از لحاظ ژنتیکی طی زمان تغییر کرد و چگونه بین گونه‌های میزبان مختلف پرش داشت.

یافته‌های دانشمندان به رهبری محققانی از دانشگاه آریزونا و ادینبورگ، همچنین دارای مضامینی جهت ارزیابی خطرهای بهداشتی برای جوامع با هدف طراحی واکسن‌های جدید است.
تیم علمی داده‌های بیش از 80 هزار توالی ژنی را که نشان‌دهنده تنوع جهانی ویروس آنفلوآنزا A بودند، با رویکردهای نرم‌افزاری جدید تحلیل کرد. شجره‌نامه خانوادگی ارائه‌شده از ویروس آنفلوآنزا نشان می‌دهد چه گونه‌هایی از این ویروس به کدام گونه‌های میزبان و در چه زمانی حرکت کردند.
بر اساس این مطالعه، ویروس آنفلوآنزای مرغی دارای تاریخ بسیار جدیدتر در بسیاری از ژن‌هایش بوده و تاریخ آن بر خلاف آنچه تصور می‌شد، قدیمی‌تر از اختراع تلفن نیست. همچنین نتایج جدید، نظریه‌ پذیرفته‌شده مبنی بر این که پرندگان وحشی منبع ویروس آنفلوآنزا هستند و این که ویروس از این پرندگان به پرندگان خانگی و دیگر گونه‌ها شامل انسان پرش می‌کند، را به چالش می‌کشد.
جزئیات این مطالعه در مجله Nature منتشر شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی