جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - 1 Mar 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۶:۲۴
کد مطلب: 23458
۰

کودکان زیر پنج سال نباید این موادغذایی را بخورند!

پروانه کاظمی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: برنامه غذایی کودکان باید متنوع و حاوی 5 گروه غذای اصلی شامل: نان و غلات، میوه‌ها و سبزیجات، شیر و لبنیات،مغزها باشد.

وی افزود: همچنین می‌توان به منظور کاهش مصرف نمک از گذاشتن نمکدان در سفره خودداری شود و به جای نمک از چاشنی‌هایی نظیر: سبزیجات معطر تازه یا خشک شده برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک استفاده کرد. کاظمی تصریح کرد: از دادن انواع سس‌های چرب به کودکان باید خودداری شود.

همچنین می‌توان از سس‌های قرمز به جای سس‌های سفید استفاده کرد. این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: کودکان باید از مصرف سوپ‌های آماده، سس‌ها و محصولات فرآیند شده مانند همبرگر، سوسیس و کالباس خودداری کنند.

همچنین کودکان نباید موادغذایی چرب و یا شور مانند شیرینی خامه‌ای، پفک، چیپس، چوب‌شور و سایر تنقلات کم ارزش غذایی خودداری شود.
کاظمی همچنین افزود: کودکان می‌توانند به جای مصرف چیپس و انواع پفک، از مغزهای بدون نمک، ماست کم‌چرب، ذرت بدون نمک و سبزیجات خام استفاده شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
علی عظیمی کاندیدای مجلس  از حوزه انتخابیه تهران، ری و اسلامشهر
متوجه رابطه شوهرم با خواهرم شدم. چه کار کنم؟
بیمارستان روانپزشکی امین آباد تهران
سه گام مهم برای تقویت تاب آوری کودکان
راه‌های درمان آسیب روانی کودکان کدام است؟
مهربان هستید یا مهرطلب؟
«تتو»؛ هیجان زودگذر، هزار دردسر
یک خطر بزرگ در کمین بیماران قلبی
عقل سلیم مشترک میان انسان‌ها چندان هم مشترک نیست
برای آن که «باکلاس» باشید این ۱۰ رفتار را کنار بگذارید
اختلال دیکته نویسی و راه‌های درمان آن
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .