سه شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 7 May 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ / ۲۲:۱۸
کد مطلب: 49848
۱

کرونا را با تقویت ذهن شکست دهید

کرونا را با تقویت ذهن شکست دهید
میگنا: الهام‌پور مولایی کارشناس ارشد روانشناسی اظهار کرد: انسان برای ادامه زندگی و رشد نیاز به پیدا کردن روش‌هایی دارد تا بتواند با فشار‌های روانی و ناملایمات روزمره کنار بیاید.
 
او تصریح کرد: ویروس کرونا به ایران آمده و باعث استرس و اضطراب شهروندان شده است که دلیل آن هم جهانی بودن این ویروس است، پس بهترین کار در این شرایط حفظ آرامش است.

او ادامه داد: کرونا ویروس بیماری است که پس از یک دوره فروکش می‌کند و از بین می‌رود، اما تنها چیزی که از آن به جای می‌ماند عوارض این استرس و اضطراب است که فرد به وسواس‌های فکری، وسواس‌های شست‌وشو و وسواس‌های عملی مبتلا می‌شود.
این کارشناس ارشد روانشناسی بیان کرد: اولین قدم برای مقابله با هر بحرانی حفظ آرامش فردی است که افراد باید تلاش کنند با حفظ آرامش بتوانند به خودشان کمک کنند تا شرایط بحران‌زا کنار بیایند.

مولایی افزود: استرس و اضطراب می‌تواند باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن و پایین آمدن توانایی بدن شود که این خود خطر ابتلا به ویروس کرونا را بالا می‌برد. همچنین افراد نیاز دارند در مواجه با این بیماری سیستم ایمنی خود را تقویت کنند تا از عوارض این ویروس در امان بمانند.

او بیان کرد: افراد با داشتن برنامه غذایی سالم، انجام ورزش در طول روز و خواب کافی می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن خود کمک کنند؛ در این صورت افراد بهتر می‌توانند با ویروس کرونا مقابله کنند.

او گفت: افراد با تقویت مثبت نگری خود می‌توانند بر این بیماری غلبه کنند، مثبت نگری یعنی همان خوش بینی افراد و استفاده کردن از تمامی ظرفیت‌های ذهنی مثبت، نشاط انگیز و امیدوارکننده. افراد برای اینکه تسلیم افکار منفی ذهن نشوند باید به تقویت آن بپردازند.

این کارشناس ارشد روانشناسی ادامه داد: متاسفانه افراد در مواجهه با ویروس کرونا دچار خودآزاری شده‌اند و در فضای مجازی به دنبال خبر‌های اغراق‌آمیز می‌گردند؛ همچنین خبر‌های اغراق‌آمیز باعث می‌شوند که ذهن انسان به سمت افکار منفی برود که این خود باعث بیمار شدن ذهن انسان می‌شود.

مولایی با بیان اینکه افراد با تقویت ذهن و رفتن به سمت خوش‌بینی می‌توانند از آثار مخرب این بیماری کم کنند، افزود: شاید گفتن این جمله که خوش‌بین باشید در شرایط کنونی جواب ندهد، اما افراد باید آگاه باشند که با تمرین‌های ذهنی و تقویت مغز به سمت خوش‌بینی، می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی خود کمک کنند و در مواردی نیز این بیماری را شکست دهند.

او ادامه داد: افراد به هر اندازه‌ای که نشاط و خوشحالی در زندگی روزمره‌شان باشد می‌توانند با این ویروس مقابله کنند، همچنین با هدایت ذهن به سوی افکار مثبت و حفظ خونسردی می‌توانند به راحتی از این موضوع بگذرند.
او افزود: افراد با همدلی، همبستگی و پخش نکردن اخبار نادرست می‌توانند آرامش را به همشهریان خود هدیه دهند؛ زیرا در این شرایط بهترین کار دادن آرامش به هم نوع خود است.

مولایی در پایان توصیه کرد: افراد از جمع‌هایی که پرتنش هستند دوری کنند و برنامه عادی زندگی خود را پیش ببرند و سعی کنند از فضای مجازی دور بمانند و به جای آن، با کتاب خواندن و فیلم دیدن خودشان را سرگرم کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "