جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۷:۲۵
کد مطلب: 11756
۰

برنده جايزه نوبل شيمي 2003، استاد راهنماي افتخاري دانشجويان صنعتي شريف شد+عکس

رييس دانشگاه صنعتي شريف با اشاره به دعوت پيتر آگره به كمك بنياد ملي نخبگان به دانشگاه صنعتي شريف از حضور اين برنده جايزه نوبل شيمي سال 2003 در دانشگاه صنعتي شريف به عنوان استاد راهنماي همكار و مشاركت وي در تحقيقات رساله دكتري دانشجويان خبر داد.   دكتر رضا روستاآزاد در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: دانشگاه صنعتي‌ شريف در زمينه تعاملات بين‌المللي در حوزه دانش و فناوري، برنامه مستمري را دنبال مي‌كند و تاكنون چندين محقق و دانشمند برجسته دنيا را كه موفق به اخذ جايزه نوبل شده‌اند به دانشگاه دعوت كرده است.

وي با بيان اينكه پروفسور آگره با تلاش و همكاري بنياد ملي نخبگان دعوت شده است، تصريح كرد: ما بر اين باوريم كه در اوج مشكلات سياسي و ديپلماتيك كه در دنيا وجود دارد، مي‌توان در حوزه دانش و فناوري به دور از اين ملاحظات تعاملات علمي را برقرار كرده و گسترش داد و چنين تعاملاتي مي‌تواند در روابط سياسي بين المللي نيز تاثيرگذار باشد.

رييس دانشگاه صنعتي شريف در ادامه خاطرنشان كرد: براساس توافقي كه با اين محقق برجسته بين‌المللي صورت گرفته، مقرر شد تا پروفسور آگره سالانه حدود دو هفته به عنوان استاد راهنماي همكار در دانشگاه صنعتي‌شريف و در دفتر خود حضور يافته و با برگزاري كلاس‌هاي متعدد به رفع و حل مشكلات و مسائل علمي دانشجويان و محققان اين دانشگاه بپردازد. همچنين وي مي‌تواند در پروژه‌هاي دكتري دانشجويي مشاركت داشته باشد و درصدديم بتوانيم ارتباط ايشان را از طريق اينترنت با دانشجويان دانشگاه برقرار كنيم.

همچنين دكتر علي پورجوادي، رييس دانشكده شيمي دانشگاه صنعتي‌ شريف در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: پروفسور پيتر آگره از اساتيد دانشگاه جان هاپكينز آمريكا و رييس انستيتو مالاريا است كه به دليل تحقيقاتش در كشف كانال‌هاي مولكولي در ديواره سلولي موفق به دريافت جايزه نوبل شيمي سال 2003 شد. اين محقق برجسته بيوشيمي موفق شد تا در زمينه كانال‌هاي سلولي در ارتباط با آب و نقش آب بر روي بدن انسان تحقيقات تازه‌اي را انجام داده است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.