جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۱ / ۱۸:۳۱
کد مطلب: 12519
۰

جزئیات مرحله نخست و مصاحبه کنکور فناوری ارشد


معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه علمی کاربردی با تاکید بر اینکه از دعوت شدگان مرحله نخست کنکور فناوری ارشد این دانشگاه مصاحبه سختی به عمل می آید، جزئیات این مصاحبه را اعلام کرد.

علی صدر در گفتگو با مهر، به بیان برخی جزئیات مصاحبه نخستین آزمون مهندسی فناوری ارشد دانشگاه جامع علمی کاربردی و روش مصاحبه از 790 پذیرفته شده پرداخت.

مصاحبه سختی در پیش خواهد بود

وی گفت: از داوطلبان درباره رشته انتخابی آنان و ارتباط شغل شان با رشته مورد نظر سوالاتی پرسیده خواهد شد تا ادعای آنان درباره شغل و رشته مورد علاقه شان ثابت شود. به هر حال، افرادی که پذیرفته می شوند باید در ارتباط با شغلشان قصد ادامه تحصیل داشته باشند که باید برای دانشگاه این موضوع احراز شود.

معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اینکه متقاضیان با مصاحبه فرمالیته ای روبرو نیستند، تصریح کرد: از داوطلبان مصاحبه بسیار سختی به عمل خواهد آمد تا مطمئن شویم افراد مورد نظر دانشگاه احراز شرایط می شوند.

نحوه امتیاز دهی

صدر در پاسخ به پرسش مهر درباره نحوه امتیاز دهی به مصاحبه شوندگان، گفت: پذیرش این داوطلبان بر اساس مصاحبه، نمره اولیه در کنکور و انتخاب رشته ای که داشتند صورت می گیرد و در مصاحبه که نمره آن از 100 اعمال شده افراد را به صورت آری یا نه به سازمان سنجش اعلام می کنیم.

وی ادامه داد: پس از آن، پذیرش نهایی داوطلبان بر اساس فاکتورهای اعلام شده صورت می گیرد.

شرح حال مصاحبه کنندگان

این مقام مسئول دانشگاه علمی کاربردی درباره مصاحبه کنندگان از پذیرفته شدگانی که مصاحبه آنان از 21 تیرماه آغاز می شود، گفت: مجریان دوره ها و ناظران دانشگاه علمی کاربردی در مصاحبه با داوطلبان شرکت می کنند، این افراد مجریان دوره‌ها هستند که به اجرای آن در مرکز خود تسلط دارند و علاوه بر آن متخصصانی که باید در پروژه ها اظهار نظر کنند با داوطلبان مصاحبه خواهند کرد.

صدر خاطرنشان کرد: به هر حال دوره فناوری ارشد یک دوره پروژه محور است و امور تحقیقاتی که برای حل مشکل آن صنعت خاص مطرح است مد نظر دانشگاه علمی کاربردی خواهد بود.

اعلام ظرفیت پذیرش

به گفته صدر، در هر 16 رشته مهندسی فناوری ارشد که کنکور آن برگزار شد به طور متوسط 10 داوطلب جذب می شوند که تعدادشان به 120 تا 130 متقاضی می رسد.

پر متقاضی ترین دستگاهها

وی درباره دستگاههایی که بیشترین متقاضی این دوره علمی کاربردی هستند، گفت: وزارت نیرو بیشتر از سایر دستگاهها پر متقاضی بود ضمن اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، توابع وزارت صنایع، پارس لاستیک در مشهد و غیره نیز متقاضی بودند اما تعداد کل رشته محلهای وزارت نیرو در این آزمون بیشتر بود.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد