شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۴ مهر ۱۳۹۱ / ۰۶:۲۳
کد مطلب: 14465
۰

اعلام زمان پرتاب ماهواره آت ست و ناهید


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از پرتاب ماهواره آت‌ست در 6ماهه دوم سال جاری خبر داد و گفت: همزمان با اجرای پروژه آت‌ست طرح مطالعاتی ماهواره ناهید نیز به این دانشگاه واگذار شده است.
دکتر علیرضا رهایی امروز در حاشیه کنفرانس ماهواره برای توسعه پایدار در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای پروژه های کلان در این دانشگاه افزود: پس از شروع مطالعات مربوط به ماهواره آت‌ست و کامل شدن آن برنامه پرتاب این ماهواره در دستور کار قرار گرفت.

رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر با اشاره به مشخصات این ماهواره اظهار داشت: ماهواره آت‌ست در مدار خاصی باید قرار بگیرد که برای این منظور به تجهیزات ویژه ای برای پرتاب آن نیاز است که در این سهمیه با همکاری سازمان فضایی و همکاری های بین المللی فاز پرتاب ماهواره آت‌ست دنبال می شود.

وی با اشاره به زمان پرتاب این ماهواره یادآور شد: براساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است در 6 ماه دوم سال جاری آت‌ست به فضا پرتاب شود.

آغاز مطالعات ماهواره ناهید

رهایی همچنین با اشاره به همکاری های این دانشگاه در پروژه طراحی و ساخت ماهواره ناهید خاطرنشان کرد: پروژه ماهواره ناهید با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سازمان فضایی اجرا می شود که کار مطالعاتی این ماهواره به دانشگاه امیرکبیر واگذار شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به ماموریت های این ماهواره یادآور شد: ماموریت هر دو ماهواره ناهید و آت‌ست بررسی حوادث طبیعی است. ماموریت اصلی این دو ماهواره مطالعه و بررسی منابع طبیعی، حوادث طبیعی و ارزیابی منابع آبی تعیین شده است.

وی با اشاره به زمان پرتاب ماهواره ناهید اظهار داشت: در حال حاضر مطالعات این ماهواره شروع شده است که در صورت پیشرفت مناسب در مطالعات آن تا سه ماه آینده می توانیم زمان پرتاب این ماهواره را اعلام کنیم.

ایجاد آزمایشگاه مرجع فضایی

وی همچنین به ایجاد آزمایشگاه مرجع فضایی اشاره کرد و توضیح داد: در کنار فعالیت های تحقیقاتی در حوزه فضایی اقدام به ایجاد پژوهشگاه علوم و فناوری فضایی کردیم که به تدریج در حال شکل‌گیری است.

رهایی ادامه داد: در این پژوهشگاه آزمایشگاه استانداردی راه اندازی خواهد شد که به عنوان آزمایشگاه مرجع مطالعاتی در حوزه های مربوط برای این دانشگاه و سایر مراکز ارائه خواهد داد.

طراحی سفینه برای ارسال موجود زنده

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین از طراحی و ساخت سفینه برای ارسال موجود زنده به فضا در این دانشگاه خبر داد و گفت: در حال حاضر پروژه کلان دیگری در زمینه طراحی و ساخت سفینه‌ای برای ارسال موجود زنده به فضا در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه این پروژه با همکاری سازمان فضایی آغاز شده است، خاطر نشان کرد: مطالعات این پروژه آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، وزن ماهواره آت‌ست، 80 کیلوگرم است که در مدار 661 کیلومتری زمین قرار خواهد گرفت، به باور کارشناسان ارتفاع این ماهواره نسبت به ماهواره های نوید، امید، رصد و ماهواره شریف در مدار بالاتری قرر خواهد گرفت.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد