دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۱ / ۱۵:۴۴
کد مطلب: 14636
۰

آمارهای جالب از آسیبهای روانی موبایل

بررسی های روانشناسانه نشان می دهد که 70 درصد زنان و 61 درصد مردان از بدون موبایل بودن ترس دارند و این یک بیماری جدید روانشناختی است که از آن با عنوان بی موبایل هراسی یا " NOMOFOBIA" نام می برند.


به گزارش مهر، آمارهای ارائه شده در نشست آسیب های تلفن همراه که در ششمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال برگزار شد نشان می دهد که تحقیقات به عمل آمده از نوعی وسواس فکری در مورد کاربران تلفن همراه هشدار می دهند که می تواند به بیماریهای روانی و مشکلاتی در سلامتی افراد منجر شود.

این تحقیقات حاکی از آن است که اغلب مردم بدون موبایل نمی توانند به زندگی ادامه دهند و بیش از نیمی از کاربران موبایل از نوعی بیماری روانشناختی با نام " NOMOFOBIA " یا بی موبایل هراسی رنج می برند.

در این بررسی ها مشخص شده است که 70 درصد زنان و 61 درصد مردان از بی موبایل بودن ترس دارند و 73 درصد از افراد با تلفن همراه خود می خوابند.

همچنین 53 درصد افراد وقتی باتری یا شارژ اعتبارشان تمام شده یا شبکه تلفن همراه از دسترس خارج شود دچار اضطراب می شوند و 68 درصد افراد لرزش یا آهنگ گوشی تلفن خود را پیش از تماس تلفنی احساس می کنند.

جالب اینجاست که براساس نظرسنجی های صورت گرفته از کاربران تلفن همراه 43 درصد کاربران آیفون حاضرند یک هفته بدون کفش بگذرانند اما به طور موقت هم از موبایلشان دور نمانند و 22 درصد کاربران موبایل ترجیح می دهند به خاطر موبایل از مسواک زدن به دندان هایشان صرفنظر کنند.

در این کارگاه آموزشی با هشدار به ایجاد این نوع وسواسهای فکری به کاربران موبایل پیشنهاد شد که اگر هریک از این قبیل حالات روحی و روانی را در زندگی روزمره خود حس می کنند مستعد به بیماری بی موبایل هراسی هستند حتما برای یکبار هم که شده بدون موبایل به سفر بروند.    
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...