شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۱ / ۱۰:۲۱
کد مطلب: 14745
۰

پذیرش دانشجوی روزانه به صورت پولی در دانشگاه علامه

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی از پذیرش دانشجوی دکتری تمام وقت شهریه پرداز در پردیس نیمه حضوری این دانشگاه خبر داد.
عبدالله شفیع آبادی در گفتگو با مهر گفت: متاسفانه در اطلاع رسانی نادرست، اعلام کرده بودند که دانشگاه علامه طباطبایی دانشجوی نیمه حضوری دکتری پذیرش می کند درحالیکه این دانشگاه به هیچ عنوان دانشجوی نیمه حضوری در دکتری پذیرش نمی کند، بلکه دانشجوی دکتری شهریه پرداز تمام وقت را در پردیس نیمه حضوری دانشگاه پذیرش خواهد کرد.

وی ادامه داد: دانشگاه علامه دانشجوی نیمه حضوری در مقاطع  کارشناسی و کارشناسی ارشد دارد که در پردیس نیمه حضوری دانشگاه واقع در چهار راه لشگر براساس ظوابط وزارت علوم مشغول تحصیل هستند.

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی یادآورشد: این دانشگاه با مجوز وزات علوم از بهمن ماه دانشجوی دکتری شهریه پرداز پذیرش خواهد کرد.

وی ادامه داد: تمام دانشجویان این دوره افرادی هستند که در کنکور دکتری شرکت کرده و در نوبت دوم پذیرفته شده اند که توسط سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه معرفی می شوند و به عنوان دانشجوی روزانه شهریه پرداز تحصیل خواهند کرد.

شفیع آبادی ادامه داد: هیچ دانشجویی در این دوره پذیرش نخواهد شد که در کنکور دکتری شرکت نکرده باشد، مگر اینکه بورسیه بوده یا اینکه از خارج به داخل تبدیل وضعیت داده باشد که آن هم براساس قوانین وزات علوم صورت می گیرد.

وی افزود: این دانشجویان پس از معرفی سازمان سنجش آموزش کشور و مصاحبه، از بهمن ماه درس خود را در پردیس نیمه حضوری دانشگاه علامه طباطبایی آغاز خواهند کرد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.