شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۱ / ۰۹:۲۹
کد مطلب: 15919
۰

چگونه در تحصیلات دانشگاهی صرفه جویی کنیم؟

چگونه در تحصیلات دانشگاهی صرفه جویی کنیم؟
والدین دانشجویان همیشه در تکاپوی دست و پنجه نرم کردن با مشکلات اقتصادی ناشی از هزینه‌های دانشگاهی و تلاش برای یافتن راهی برای غلبه بر این مشکلات هستند.
به گزارش ایسنا، برخی از این والدین از طرق مختلف نظیر استفاده از بورسیه‌های تحصیلی، وام‌های دانشجویی و انواع مختلف یارانه‌های تحصیلی بر این شرایط دشوار مالی فائق می‌آیند. برخی دیگر نیز از شیوه‌های دیگری جهت افزایش بودجه تخصیصی به فرزندان دانشجوی خود در کنار پس‌اندازهای اندک استفاده می‌کنند.

صرفه‌جویی دانشگاهی و تحصیلی یکی از مهم‌ترین و حیاتی‌ترین فاکتورهایی است که والدین در کنار برنامه‌های پس‌اندازی برای سلامت و بازنشستگی باید مد نظر قرار دهند.

یکی از راه‌هایی که به این صرفه‌جویی و پس‌انداز مالی کمک می‌کند، این است که اولیاء از فرزندان خود بخواهند دو سال نخست دوران تحصیل خود را در خانه سپری کنند. این مسئله بهترین فرصت برای اولیاء است تا نسبت به اهداف مورد نظر فرزندانشان و علایق تحصیلی آنها آگاهی کافی پیدا کنند.

والدین باید علایق درسی و رشته‌ای فرزندانشان را شناسایی کرده و آنها را در امر تصمیم‌گیری و انتخاب رشته مطابق با علایقشان یاری نمایند؛ چرا که دانشجویانی که از روی اجبار و فشار والدین یک رشته تحصیلی را انتخاب می‌کنند، اغلب از دانشکده اخراج شده یا در آن رشته مردود می‌شوند در نتیجه آنها نمی‌توانند در بازه زمانی مورد نظر دوره تحصیلی خود را به پایان برسانند که این خود علاوه بر ایجاد صدمات زوحی، بار مالی سنگینی را نیز به آنها و خانواده هایشان تحمیل می کند.

بنا به گزارش پایگاه خبری یو اس نیوز، بهترین روش صرفه جویی مالی برنامه‌ریزی در جزئیات و توجه به توصیه‌های مشاوران تحصیلی در دبیرستان می‌باشد.

شایان ذکر است میزان صرفه‌جویی مالی اولیاء حاصل از در خانه نگه داشتن دانشجویان همچنین بستگی به دانشگاه یا موسسه آموزشی دارد که این دانش‌آموزان برای مقطع لیسانس خود برمی‌گزینند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.