دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ / ۲۰:۵۷
کد مطلب: 17472
۱
۱

هرم پایین هیأت علمی در دانشگاههای غیرانتفاعی/ نسبت استاد به دانشجو استاندارد نیست

رئیس اتحادیه دانشگاه های غیر انتفاعی با بیان اینکه این دانشگاهها در جذب هیأت علمی با مشکلات زیادی مواجه است، گفت: نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاهها متناسب با استاندارد نیست و از سوی دیگر وزارت علوم برای بورسیه کردن در این دانشگاهها نسبت به دانشگاههای دولتی بی توجه است.
دکتر علی آهون منش در گفتگو با مهر درباره وضعیت هیات علمی دانشگاه‌های غیرانتفاعی گفت: موسسات و دانشگاه‌های غیرانتفاعی باید هیات علمی مورد نیاز خود را از پورتال مرکزی وزارت علوم جذب کنند. وی ادامه داد: دفتر گسترش وزارت علوم دانشگاه ها را مکلف کرده است برای راه اندازی هر یک رشته دو عضو هیات علمی استادیار به بالا و 2 مربی داشته باشند، برای همین دانشگاه‌ها برای گسترش رشته‌ها هم که شده است، باید به دنبال جذب هیات علمی باشند.
رئیس اتحادیه دانشگاه‌های غیرانتفاعی تصریح کرد: بنابراین دانشگاههای غیرانتفاعی با توجه به کمبود هیات علمی اقدام به جذب بورسیه می کنند.
وی درباره استقبال اعضای هیات علمی از جذب در دانشگاه‌ها‌ی غیر انتفاعی گفت: اولویت اول اعضای هیات علمی برای انتخاب دانشگاه‌های غیرانتفاعی درجه علمی دانشگاه و در مرحله بعدی دانشگاهی را انتخاب می کنند که نزدیک به محل سکونشان باشد و در مرحله سوم به اجبار دانشگاه های دیگر را انتخاب می کنند، بنابراین دانشگاه هایی که در مناطق دور افتاده و یا کمتر برخوردار باشند بیشتر با مشکل جذب هیات علمی مواجه هستند.
آهون منش با بیان اینکه دانشگاه‌های غیرانتفاعی با کمبود هیات علمی مواجه هستند و نسبت استاد به دانشجو متناسب با استاندارد اعلام شده وزارت علوم نیست، گفت: استانداری که وزارت علوم برای نسبت استاد به دانشجو برای دانشگاههای غیرانتفاعی در نظر گرفته 1 به 40 است اما نسبت فعلی استاد به دانشجو در این دانشگاهها 1 به 65 است.
وی تصریح کرد: وزارت علوم برای دانشگاه پیام نور که باید آموزش آن غیرحضوری باشد اما در واقعیت اینگونه نیست، نسبت استاد به دانشجو را یک به 250 اعلام کرده اما در خصوص دانشگاههای غیرانتفاعی سختگیری اعمال می کند.

رئیس اتحادیه دانشگاههای غیرانتفاعی ادامه داد: ما حتی برای حل مشکل کمبود هیات علمی به وزارت علوم پیشنهاد جذب بورسیه ها را ارایه و حتی اعلام کرده ایم که 50 درصد شهریه را هم خودمان پرداخت می کنیم اما چون دانشگاههای دولتی در اولویت هستند وزارت علوم کمتر به این مساله توجه می کند.
وی درباره نتیجه رتبه بندی دانشگاه های غیر انتفاعی هم گفت: با وجود اینکه اعلام شده براساس این رتبه بندی شهریه دانشگاه های غیر انتفاعی درسال جاری و سال آینده اعلام می شود، ولی هنوز نتیجه اعلام و ابلاغ نشده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

مشکات
این اظهارات کذب محض است حقیقت این است که اکثریت غریب به اتفاق موسسات غیر انتفاعی با سواستفاده از عدم نظارت وزارت علوم اقدام به دایر کردن رشته با مدارک مربیان کرده و از پرداخت حقوقو به آنها به این بهانه که هنوز جواب وزارت علوم نیامده خودداری میکنند. بنده در دانشگاهی به عنوان حق التدریس مشغولم که نزدیک به دوسال است مدارکم را گرفته و قرارداد منعقد کرده ولی هنوز تنها به من و سایر مربیان تنها چند واحد به عنوان حق التدریس پرداخت میکند .در همین موسسه هستند اساتیدی که نزدیک به چهار سال است گرفتار این ظلم آشکار آقایان هستند و از ترس آبرو و گرفته شدن همین درآمد ناچیز دم بر نمیآورند.واقعا در یک کشور مدعی اجرای عدالت علی(ع) یک چنین بی عدالتی آشکاری قابل باور است.
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی