شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۲ / ۲۰:۴۵
کد مطلب: 18649
۰

مردم با تلفن های هوشمند اندرویدی دانشمند می شوند

به گزارش مهر؛ محققان دانشگاه کالیفرینا برکلی، نرم افزار جدیدی برای تلفن های هوشمند طراحی کرده اند که به دارندگان این گوشی ها امکان می دهد تا از توان رایانه ای بلا استفاده تلفن خود برای شکستن اعداد پروژه های علمی استفاده کنند.
به اعتقاد پژوهشگران این مشارکت ها می تواند به پیشرفت های وسیعی از درمانهای پزشکی نوین گرفته تا کشف ستاره های جدید منجر شود. این اپلیکیشن توسط یکی از پروژه های دانشگاه برکلی به نام "زیرساخت های باز محاسبات شبکه ای برکلی" طراحی شده است.
این پروژه به خاطر نرم افزار رایانه ای اش شناخته شده است که از بیش از 50 پروژه محاسبه داوطلبانه در سراسر جهان پشتیبانی می کند. این نرم افزار به این پروژه ها امکان می دهد تا از توان پردازش بلا استفاده اهدایی توسط دارندگان رایانه در سراسر جهان برای آنالیز داده ها یا انجام شبیه سازی های علمی که به طور معمول نیازمند ابررایانه های بسیار گرانقیمت است، استفاده کنند. این اپلیکیشن جدید اندروید BOINC نام دارد و از طریق Google Play Store قابل دسترسی است و بر روی گوشی های هوشمند اندروید نسخه 2.3 و بالاتر فعال می شود.
دیوید اندرسون دانشمند آزمایشگاه علوم فضایی برکلی اعلام کرد حدود یک میلیارد دستگاه الکترونیکی دارای سیستم عامل اندروید در سراسر جهان وجود دارد و توان محاسباتی تمامی آنها فراتر از بزرگ ترین ابر رایانه های متعارف جهان است. دستگاه های موبایل از بسیاری از جهات موج آینده هستند و می توانند حل مشکلات دشوار محاسباتی کمک کنند.
این نرم افزار فقط زمانی فعال می شود که تلفن هوشمند به شارژ متصل و باتری آن بیش از 95 درصد شارژ شده باشد. از این رو محاسبه می تواند سرعت شارژ دوباره را کند کند. این نرم افزار فقط در صورتی از طریق اینترنت وای فای با پروژه های رایانه ای ارتباط برقرار می کند با این حال امکان تغییر تنظیمات پیش فرض وجود دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد