يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۸ شهريور ۱۳۹۲ / ۱۳:۰۴
کد مطلب: 19212
۱
حمله قدرتمند خورشید؛

باز هم خشم خورشید دامن گیر زمین شد!

به گزارش باشگاه خبرنگاران طوفانی بسیار قدرتمند از اوایل روز سه‌شنبه در خورشید در گرفته که در پی آن نتیجه ابرهای بسیار بزرگی از ذرات خورشیدی داغ به سوی زمین شلیک خواهند شد با توجه به مدل‌های تحقیقاتی و برسی های صورت گرفته این ابرها با سرعت 917 هزار و 326 متر بر ثانیه که برای این نوع فوران‌ها سرعتی عادی به شمار می‌روند، از خورشید به سوی زمین شلیک می شوند. در حال حاضر ذرات ابر خورشیدی که ناشی از طوفان در ستاره خورشید بوده به سمت زمین در حرکت هستند و پس از دو تا سه روز به زمین رسیده و منجر به بروز طوفان‌های ژئومغناطیسی می شوند که به دلیل قدرت کمی که دارد این طوفان جدید به نظر چندان مخرب نمی‌آید زیرا ذرات مستقیما با زمین برخورد نخواهند کرد و با فاصله بسیار نزدیکی از کنار زمین عبور خواهند کرد.

طوفان خورشیدی چیست؟
طوفان های خورشیدی جریانی از ذرات یونی یا پلاسما هستند که دارای انرژی قابل توجهی باشند که از طرف خورشید به فضا و در جهت های مختلف ساطع می‌شوند. ذراتی که از این توفان با زمین برخورد می کنند از خورشید و خارج ازمنظومه شمسی سرچشمه می گیرند که به آنها پر تو های کیهانی می گویند این ذرات باردار، تشکیل شده از پروتون، الکترون و ذرات آلفا که مربوط به هسته هلیوم است می باشد و به صورت پیوسته به بیرون از خورشید جریان دارند. این ذرات نسبت به میدان مغناطیسی خورشید واکنش دارند که طبق تخمین های زده شده شدت میدان مغناطیسی خورشید در فاصله زمین حدود یک هزارم میدان زمین است.

تاثیرات توفان های خورشیدی بر زمین
طوفان های خورشیدی در لحظه برخورد با سطوح فوقانی جو زمین می تواند در ارتباطات رادیویی،‌سیگنال‌های GPS و شبکه برق اختلال ایجاد کرده و زندکی الکتریک انسان را دچار مشکل کند. اما در پس این مشکلات موجب شکل‌گیری پدیده‌ زیبای شفق شمالی برروی زمین خواهند شد که ساکنان مناطق قطبین می توانند آن را رصد کرده و لذت ببرند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی