يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۰۹:۱۴
کد مطلب: 24501
۰

با این نوبرانهٔ خوش طعم، دندان را سفید کنید

دکتر مهرداد خبیری دندانپزشک در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف منظم غذاهای ترد و سبزی و میوه‌های سالمی مثل هویج، ‌ سیب، گلابی، خیار و کرفس به عنوان نیرویی ساینده، جرم‌های دندان را تمیز و پاک کردن باقیماندهٔ غذا‌ها و جلوگیری از تشکیل پلاک‌ها کمک مؤثری می‌کنند.

وی افزود: همچنین مصرف لبنیاتی چون شیر و پنیر در تقویت و سالم نگه داشتن مینای دندان نیز نقش مؤثری دارند.

این متخصص خاطرنشان کرد: مالیک اسید انواع توت‌ها، به ویژه توت فرنگی به عنوان سنباده‌ای برای مینای دندان عمل کرده و کمک بسیار مهمی برای تغییر رنگ و سفیدی دندان به شمار می‌رود.

خبیری اظهار داشت: میکس توت فرنگی با مقداری جوش شیرین نیز در سفیدی دندان‌ها عملکرد خوبی دارد.

وی تأکید کرد: یک ساعت پس از مصرف غذا، مسواک بزنید. چون بعد از اتمام غذا، بزاق طبیعی PH محیط دهان را بازیابی و بعد از آن مسواک نقش مهم‌تری در پاک کردن جرم و پلاک‌های دندان دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.