دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ / ۲۰:۵۶
کد مطلب: 26307
۰

آسیب‌های مدگرایی در دوران بلوغ جدی‌تر است

به گزارش باشگاه خبرنگاران، دوران نوجوانی دوره گذرا از بلوغ به جوانی و شکل‌گیری حس استقلال طلبی فرد است، از همین رو نوجوان سعی دارد با روش‌های مختلف استقلال و هویت خود را به دیگران نشان‌ دهد، این فرآیند سبب می‌شود نوجوان به مد و مدگرایی رو بیاورد که نتیجه آن به وجود آمدن حس تنوع طلبی در فرد می‌باشد.

امیرحسین صدیق کارشناس خانواده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در مورد مد گفت: « مد یک رفتار اجتماعی که به صورت تغییر سلیقه در فرد شکل می‌گیرد وقتی فرد در شرایطی باشد که نیازهایش برطرف نشود و الگوی مناسبی برای تقلید نداشته باشد ب تقلید غلط روی می‌آورد .

وی اضافه کرد: وقتی مد به شکل ناهنجاری تبدیل می‌شود که محور اصلی زندگی فرد باشد و تمام مدت به زندگی دیگران چشم دوخته باشد، این در حالی است که عدم برطرف کردن نیاز فرد همراه با مشغولیت ذهنی می‌باشد که حس حسادت را هم به همراه دارد.

وی همچنین گفت: استفاده و توجه بیش از حد به مد باعث می‌شود فرد نتواند در بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی شرکت کند و این ادامه فرآیند موجب می‌شود فرد از حالت عادی خارج شود که در بسیاری از موارد به شکل بیماری ظهور پیدا می کند که این مسئله در سنین نوجوانی و بلوغ بسیار جدی‌تر است. چراکه نوجوان در سنین نوجوانی بیشتر به دنبال جلب توجه دیگران است و می خواهد خود را به دیگران نشان دهد، خانواده‌ها باید توجه کنند که جلوی این مسئله را در سنین نوجوانی بگیرند و نباید حس تنوع‌طلبی در نوجوان نهادینه شود چرا که در سنین بزرگسالی حس تنوع‌طلبی آسیب‌های جدی‌تری در زندگی شخصی فرد به همراه دارد.

کارشناسان خانواده معتقدند توجه به مسئله مد و جلوگیری از آسیب‌های آن باید با آموزش‌های رسانه‌ای و توجه والدین به این مسئله حل شود، چرا که بسیاری از تمایلات به مد و الگوبرداری غربی با تماشای شبکه‌های ماهواره‌ای بروز پیدا می کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!