دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰ / ۰۷:۱۱
کد مطلب: 2939
۰

راه‌حل فلفلي براي كاهش اشتها

متخصصان تغذيه در آمريكا ادعا كرده‌اند كه ادويه فلفل قرمز مي‌تواند اشتها را كاهش دهد. به گزارش ايسنا، اين متخصصان مي‌گويند مصرف حدود نصف قاشق چايخوري فلفل قرمز خشك شده مخصوصا براي كساني كه به طور معمول از اين ادويه استفاده نمي‌كنند مي‌تواند موجب كاهش اشتها شود. به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، ريچارد ماتز، استاد افتخاري تغذيه در دانشگاه آمريكايي پوردو و دستيار وي در اين باره اظهار داشتند: تركيب موجود در فلفل قرمز موسوم به «كاپسايسين» كه موجب تندي شديد فلفل قرمز مي‌شود، مي‌تواند در كاهش اشتها تاثير داشته باشد و در عين حال كالري‌هاي بدن را نيز بيشتر بسوزاند. اين مطالعه شش هفته‌اي روي 25 داوطلب كه دچار اضافه وزن نبودند، صورت گرفت. اين متخصصان دريافتند افرادي كه فلفل قرمز مصرف كرده بودند دماي داخلي بدنشان افزايش يافت و همين افزايش دما موجب سوختن بيشتر كالري در بدن آنها شد. اين مطالعه در نشريه فيزيولوژي و رفتار منتشر شده است.  
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد