جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۴ / ۱۲:۱۸
کد مطلب: 34933
۰

عوامل پیشگیری از بیماری‌های قلبی

سیده طوبی کاظمی در گفت‌و‌گو با ایسنا، با بیان اینکه حداقل 80 درصد مرگ‌های زودرس ناشی از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی، قابل پیشگیری هستند، گفت: به شرط اینکه عوامل خطر اصلی، مانند دخانیات، الگوی تغذیه ناسالم وکم تحرکی کنترل شوند.

وی ادامه داد: سکته‌های قلبی که تعداد آنها بسیار بیش از آمار مرگ و میر این بیماری‌هاست، باعث شده تا بسیاری از جمعیت‌ها توانایی‌های عادی خود را از دست بدهند. البته مهم‌ترین عامل در این موضوع تغییر شیوه زندگی است. با صنعتی شدن و گسترش زندگی شهرنشینی، نحوه کار و فعالیت‌های روزمره مردم نیز تغییر کرده و درصد زیادی از افراد تمام وعده‌های غذایی را در منزل صرف نمی‌کنند که این خود خطرساز است.

رئیس مرکز تحقیقات آترواسکلروز و عروق کرونر با اشاره به عوامل زمینه‌ساز بیماری‌های قلبی عروقی، گفت: نوع کار، نحوه تغذیه، شیوه زندگی انسان و فعالیت‌های او در سلامتی دارد از عوامل زمینه‌ساز ‌این بیماری است.

کاظمی با اشاره به اینکه در گذشته کارها بیشتر در محیط‌های طبیعی انجام می‌شد، افزود: کار کردن در محیط‌های سالم و دور از استرس و آلودگی‌های شهری از عوامل پیشگیری از بیماری‌های قلبی و چربی خون است.

این متخصص قلب و عروق با بیان اینکه عواملی مختلفی در بروز بیماری‌های قلبی عروقی موثرند،‌ گفت: مهم‌ترین ریسک فاکتورهای بیماری‌های عروق کرونر شامل فشار خون بالا، کلسترول خون بالا، دیابت، استعمال دخانیات و عدم تحرک در زندگی روزمره است.

کاظمی با اشاره به اینکه برای داشتن یک محیط کار سالم‌تر در طول روز فعالیت بدنی داشته باشید، افزود: در گروه‌های ورزشی یا ورزش‌های همگانی شرکت کنید.

وی با بیان اینکه در انتخاب غذا دقت کنید، یادآورشد: غذای سالم مصرف کرده و حداقل پنج واحد میوه و سبزی در روز مصرف کنید.
رئیس مرکز تحقیقات آترواسکلروز و عروق کرونر با بیان اینکه کمتر نمک بخورید و از مصرف غذاهای فرآوری شده اجتناب کنید، خاطر نشان کرد: 30 دقیقه فعالیت بدنی می‌تواند به شما کمک کند تا از حملات قلبی و سکته مغزی پیشگیری کنید.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...