سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 30 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۶
کد مطلب: 64193
۱۲
۹
دکتر علی فتحی آشتیانی

فعالیت شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی متوقف شد!

کار سازمان متوقف نمی شود
فعالیت شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی متوقف شد!
به گزارش ایلنا، علی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در نشست خبری خود که صبح امروز برگزار شد، گفت: با توجه به اتفاقات زیادی که در طی این چند ماه سپری شد به ویژه از زمان ابلاغ حکم بدوی دیوان عدالت اداری علیرغم اینکه هیچ یک از اقدامات ما متوقف نشد، اما بودن در وضعیت ابهام و بلاتکلیفی و فشارهای متعدد که از هر سو به ما وارد می شود و اینکه مدام به ما می گویند که هنوز شما هستید و ... باعث شد تا در پنجمین شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره تصمیم گرفته شود که از امروز این شورای مرکزی کار خود را متوقف کرده و به آیندگان واگذار کند تا مشخص شود چه تصمیمی برای این سازمان گرفته خواهد شد.

وی افزود: ادامه این روند نه تنها در شان سازمان است و نه افرادی که در اینجا فعالیت می کنند. این بازخوردهایی که می‌شود اینگونه است که ما اینجا را غصب کرده ایم درحالی که دلمان می خواهد سربلند به کارمان ادامه دهیم.

او ادامه داد: البته کار سازمان متوقف نمی شود و معاونت‌ها از جمله معاون آموزش و پژوهش ما که کار برگزاری آزمون صلاحیت را برعهده دارد اقدامات خود را انجام خواهد داد. ما علیرغم اینکه کار را پیش برده‌ایم نمی خواهیم در بلاتکلیفی باقی بمانیم و برای همین تا این شرایط رفع نشود کار شورای مرکزی را متوقف کنیم.

فتحی آشتیانی درباره عملکرد سازمان در 7 ماه گذشته، خاطرنشان کرد: حکم اینجانب ۱۴ شهریور ماه سال گذشته توسط ریاست جمهوری ابلاغ شد. در این ۷ ماه و نیم گذشته اقدامات بسیار زیادی که باید در سال‌های گذشته انجام می‌شد و انجام نشده بود را انجام دادیم.

وی ادامه داد: اکنون سازمان عمر ۲۰ ساله خود را پشت سر گذاشته است. طی ۲۰ سال گذشته تعداد پروانه‌هایی که توسط سازمان صادر شده بود، ۸۷۵۵ پرونده بوده است. در آزمون صلاحیت حرفه‌ای که پانزدهم دی‌ماه سال گذشته انجام شد ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر شرکت کردند که از این تعداد ۸۰۴۱ نفر در آزمون صلاحیت حرفه‌ای قبول شدند. در اردیبهشت ماه برنامه‌ریزی شده تا در تمام استان‌ها مصاحبه عمومی و شخصیتی برگزار شود و تعداد قابل توجهی از این افراد فرصت دریافت پروانه تخصصی خود را داشته باشند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: در کمتر از ۶ ماه معادل ۲۰ سال کاری که سازمان در گذشته انجام داده بود را انجام داده ایم!

فتحی آشتیانی با بیان اینکه تمام این ۸۰۰۰ نفر مصاحبه‌شان انجام می شود، تصریح کرد: طبیعتا مصاحبه تخصصی نیست و بیشتر مصاحبه عمومی، ارزیابی ارتباط کلامی، شایستگی های عمومی و شخصیتی، ارزیابی کار با مراجعان و صلابت و پختگی شخصیتی و ارزیابی ظرفیت خردمندی و استدلال منطقی و تناسب ظاهری و پوشش متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی است. در همین راستا بررسی روند تحصیلی و تجرب کاری نیز در مصاحبه مدنظر قرار می‌گیرد و ثبت نام ها برای مصاحبه انجام می شود و برنامه ریزی شده تا مصاحبه در ۳۱ استان توسط اساتید متعهد و متدین بررسی شود و بخش قابل توجهی برای کسب پروانه کار تخصصی موفق می‌شوند.


رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: همچنین در ۲۷ بهمن‌ماه سال گذشته نیز انتخابات شورای استانی سازمان را به شکل الکترونیک برگزار کردیم و این در حالی بود که این انتخابات ۹ سال بود برگزار نشده بود. شوراهای ۳۰ استان کشور تشکیل و مسئولین استان مشخص شدند و احکام آنها صادر و تقدیم شده تا کار را با قدرت بیشتر پیش ببرند. این افراد مجری مصاحبه‌های تخصصی در استان‌ها هستند.

فتحی آشتیانی گفت: تلاش شده در ۷ ماهه گذشته قانون سازمان را اصلاح کنیم و همچنین با سازمان‌های دیگری که در این حوزه کار می‌کردند ارتباط نزدیکی شکل گرفته است و سعی شده منافع ملی و سازمانی را مدنظر قرار دهیم.

وی با اشاره به جنگ غزه و بیش از ۳۲ هزار شهید آن که بخش قابل توجهی از آنها زنان و کودکان هستند، گفت: چندین نامه به سازمان جهانی بهداشت و یونسکو ارسال و طرح مسئله کردیم. همچنین به بحران سیل در سیستان و بلوچستان نیز ورود کردیم و به طور معمول روند جاری سازمان پیش رفته است.

او در بخش دیگری با اشاره به ابلاغ تعرفه ها گفت: روز گذشته هیات دولت تعرفه سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد که برای کارشناسان ارشد ۳۲۱ هزار تومان و دکترای روانشناسی ۳۷۸ هزار تومان تعیین شده است اگرچه تعرفه ۴۰ درصد افزایش داشته اما با توجه به هزینه ها این میزان تعرفه پاسخگو نیست و باید بیمه خدمات بهتری ارائه کند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با انتقاد از صدور پروانه برای روانشناسان از طریق درگاه ملی مجوزها گفت: متاسفانه در فاصله ۶ ماه درگاه ملی مجوزها خدمات روانشناسی و مشاوره بدون توجه به ارزیابی ۱۱ هزار و ۲۱ پروانه در این زمینه بدون هیچ ارزیابی صادر کرد.

وی درباره دومین آزمون صلاحیت حرفه ای گفت: در هفته آخر تیرماه سال جاری دومین آزمون صلاحیت حرفه ای برگزار خواهد شد و افرادی که پروانه نگرفته اند در این آزمون می توانند شرکت کنند.برنامه ما این است که مجمع عمومی سازمان روانشناسی و مشاوره را هر سال برگزار کنیم و ابن هر سال تکرار شود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Sweden
بار کج به منزل نرسید
Iran, Islamic Republic of
هم اینا هم قبلی ها هیچ کاری نکردن ..کاش دولتی بشه این سازمان
Iran, Islamic Republic of
در فاصله ۶ ماه درگاه ملی مجوزها خدمات روانشناسی و مشاوره بدون توجه به ارزیابی ۱۱ هزار و ۲۱ پروانه در این زمینه بدون هیچ ارزیابی صادر کرد.!!!!!!!!!!!........شما می‌دونی سه سال پشت در سازمان شما بودم ؟؟؟؟کدومتون اومدین مشکل مارو رفع کردید ؟؟؟ خود شما کجا بودی ؟؟؟ والا ما اصلا شمارو نمی شناختیم یکدفعه شدی رییس نظام ...جمع کنید خودتون رو لطفا . هرکسی هستی حق نداری بگی بدون بررسی صادر شده ،خودت مجوزتو معلومه چطوری گرفتی و شک ندارم مصاحبه هم نشدی ..
Iran, Islamic Republic of
جناب ربییس ،،اولا که بدون بررسی هم صادر نشده است ، بنده چهار سال پشت درهای همین نظامی بودم که شما الان شدی رییسش و اون موقع اصلا اونجا نبودی و هیچکسی هم جوابگو چهار سال عمر رفته من نبود ،،،سازمان نظام رو باید دولت تصرف کنه و بساط همه شماهارو جمع کنن و برید دنبال برگزاری کارگاه هاتون ...هیچکسی شما هارو قبول نداره ، بنابراین هیچ نظری در مورد پروانه های درگاه ملی ندید ،،،
Iran, Islamic Republic of
کاملا با دولتی شدن این سازمان موافق هستم ...امیدوارم بساط همه این ها جمع بشه
Iran, Islamic Republic of
مدارک آپلود کن مجوز دانلود کن. اینست تیشه به ریشه ی علم زدن
Iran, Islamic Republic of
نتونستی بگیری میسوزی///
Iran, Islamic Republic of
بلکه قبل از اومدن درگاه گرفته با پارتی و زد و بند و پول
Iran, Islamic Republic of
غالب همین حسودان چندین سال عمر مارو هدر کردن
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
انسانهاي شاد دنياي درونشان را ميسازند، انسانهاي غمگين دنياي بيرونشان را سرزنش ميكنند.