جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۰ / ۱۷:۰۰
کد مطلب: 7306
۰

علل سرماخوردگی مکرر کودکان

مدیر مرکز طبی کودکان با بیان تفاوت‌های سرماخوردگی مکرر اطفال و بیماری نقص ایمنی گفت: سرماخوردگی‌های مکرر و معمولی کودک را نباید به بیماری نقص ایمنی مرتبط دانست. نیما رضایی مدیر مرکز طبی کودکان در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران در خصوص سرماخوردگی‌های مکرر در اطفال و تفاوت آن با بیماری نقص ایمنی اظهار داشت: شاه علامت بیماری‌های نقص ایمنی، عفونت‌های مکرر است اما این عفونت‌های مکرر برای خود شاخص‌های مختلف و متفاوت دارد و نباید هر عفونتی را عفونت غیرعادی محسوب کرد؛ در واقع هر سرماخوردگی معمولی نباید ما را به بیماری نقص ایمنی مشکوک کند.  وی در مورد اینکه چه زمانی یک عفونت را عفونت غیرعادی تلقی می‌کنیم، بیان داشت: اگر تعداد عفونت در کودک در یک سال بیش از حد مجاز باشد باید به بیماری نقص ایمنی در فرد مشکوک شد؛ مثلاً اگر یک کودک بیش از 2 بار در سال دچار عفونت ریه شد که منجر به بستری شدن او ‌شود، یکی از موارد احتمالی ابتلای فرد به بیماری نقص ایمنی است و این موضوع با آب‌ریزش بینی یا عطسه‌های ساده کودک برای 2یا 3 بار تفاوت اساسی دارد.
مدیر بیمارستان مرکز طبی کودکان، عفونت‌های مکرر در نقص ایمنی را دارای تعداد تقریبی مشخصی دانست و افزود: اگر یک کودک بیش از 8 بار در سال دچار عفونت گوش شود باید او را مشکوک به نقص ایمنی دانست همچنین عفونت با جرم‌های غیرشایع مانند عفونت‌های قارچی، وجود عفونتی که درمانش به درازا بکشد و در مقابل آنتی‌بیوتیک‌های مختلف مقاومت نشان دهد. وی گفت: عفونتی که شدت بیش از حد داشته باشد یعنی در یک سرماخوردگی عادی ما توقع نداریم کودک بستری شود و آنتی‌بیوتیک تزریقی بگیرد، همه این موارد پزشک را به بیماری نقص ایمنی در فرد مشکوک می‌کند و در واقع همه این موارد از شاخص‌های تشخیص و تفکیک بیماری نقص ایمنی و سرماخوردگی‌های ساده و فصلی است.
وی، شرایط افراد را در ابتلا به بیمار‌ها مهم ارزیابی و تصریح کرد: اگر کودک به مهد کودک یا دبستان برود با کودکی که در منزل است، شرایط متفاوتی دارد، در واقع کودکی که به مهدکودک یا دبستان می‌رود در معرض انواع عفونت‌های ویروسی است؛ اگر شدت و تعداد عفونت بیش از حد مجاز باشد، لازم است که بررسی‌های اولیه برای بیماری نقص ایمنی صورت گیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.