شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۰ / ۲۳:۰۰
کد مطلب: 57092
۱۵

کتاب هفت مهارت زندگی منتشر شد

کتاب هفت مهارت زندگی منتشر شد
بن فورمن(  Ben Furman ) روان پزشک و مربی بنام و مشهور بین المللی در حوزه درمان و مربیگری مبتنی بر راه‌حل محور است.
او بیش از 30 سال به همراه همکار و دوست خود، تاپانی آهولا،روان‌شناس اجتماعی کار کرده است تا متخصصان و مردم را در زمینه مزایای روان شناسی مبتنی بر راه حل آموزش دهد. بسیاری از کتاب های وی به بیش از بیست زبان منتشر شده است اجرای چندین سال برنامه تلویزیونی در زمینه روان شناسی از عوامل شهرت وی بوده است
درمان کوتاه راه حل محور، رویکردی در روان درمانی است که در اوایل دهه 1980 در ایالات متحده ایجاد شد و تفاوت قابل توجهی با سایر روش های رایج گفت و گو مدار داشت. در این روش به جای بررسی مشکلات مراجعان، علت و چگونگی پیدایش آنها با گفتگوهایی متمرکز بر راه حل‌، امیدها و اهداف مراجعان را بررسی کرده و به آن‌ها در یافتن راه‌هایی برای دستیابی به این اهداف کمک می‌کند.
نقش درمانگر در رویکردهای رایج در این روش درمان، درک مراجعان و کمک به آنها در شناخت خود بود. با این حال، درمانگر راه‌حل محور بیشتر یک کوچ است و وظيفه ی او کمک به مراجعه کننده است تا از طریق سوالات مناسب، اهداف روشنی را مشخص کرده و منابعی را در درون مراجع و از محیط اطراف وی برای کمک به او در دستیابی به اهدافش پيدا کند.
هنگامیکه درمان راه‌حل محور متولد شد مانند سایر روش‌های درمانی به نظر می آمد اما به زودی مشخص شد اصول و روش های این شیوه ي درمانی در عین سادگی در بسیاری از جنبه های زندگی از جمله: ورزش، بهداشت و سلامتی، مراقبه، مربی گری، رهبری، آموزش امور قضایی و کیفری کاربردهای فراوانی دارد.
 
اما رویکرد متمرکز بر راه حل چیست؟
به طور خلاصه این یک "الگوریتم" است، یک روش گفتگوی منطقی شامل سوالات خوب و مفید، با هدف کمک به مردم در بهبود کیفیت زندگی و یافتن راه‌حل برای مشکلات آن‌ها. مربیان درمان مبتنی بر راه‌حل اغلب از دانش آموزان خود می شنوند که یادگيری و استفاده از این روش در زندگی شخصی آن‌ها تأثیر مثبت داشته است.
به عنوان مثال، آن‌ها ممکن است بگویند: "من اکنون با فرزندان و همسرم بهتر رفتار می‌کنم"، " من نسبت به خودم مهربان تر شده‌ام"، "همسرم می گوید که من تغییرات مثبتی کرده ام "، "من خوش بین شده ام"، "من دیگر مثل گذشته از دست فرزندانم عصبانی نمی شوم"
چه چیزی باعث چنین تغییرات مثبتی می شود؟ من فکر می‌کنم این یک امتیاز است که دانش آموزان یاد می گیرند زندگی و روابط شخصی خود را با روش راه حل محور پیوند بزنند.در فصل‌های بعدی سعی خواهم کرد که مفروضات را با توصیف آن‌ها بر اساس هفت مهارت زندگی روشن کنم این کتاب اگر بتواند ایده‌های مشخصی را در مورد نحوه بهبود کيفیت زندگی با یادگیری و عملی کردن هفت مهارت زندگی که در کتاب ارائه می‌دهم به شما بیاموزد ماموریت خود را به خوبی انجام داده است.

کتاب هفت مهارت زندگی با ترجمه نرگس ولیراده و مریم فرجی توسط انتشارات اوستای پارسیان در 90 صفحه و با قیمت 30000 تومان منتشر و در اختیار علاقه مندان رویکرد متمرکز بر راه حل قرار گرفته است
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو