دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۶ فروردين ۱۳۹۱ / ۱۵:۳۳
کد مطلب: 10258
۰

کددار شدن مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی


معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از کد دار شدن تمام مدرسان این دانشگاه از مهرماه سال جاری خبر داد و گفت: از مهرماه هیچ مدرسی بدون مجوزی در دانشگاه علمی کاربردی فعالیت نخواهد کرد.

رجبعلی برزویی در گفتگو با مهر، اضافه کرد: تا مهرماه سال جاری تمام مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی کد دار خواهند شد و هیچ مدرسی بدون مجوز از ابتدای سال تحصیل آینده در مراکز علمی کاربردی اجازه فعالیت نخواهند داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا پیش از این مدرسان بدون مجوز در دانشگاه علمی کاربردی فعالیت می‌کردند، تاکید کرد: نمی‌توان گفت این مدرسان بدون مجوز فعالیت می‌کردند بلکه ممکن بود پیش از این مدرک کارشناسی ارشد مد نظر دانشگاه علمی کاربردی را نداشته یا مسیر صلاحیت این دانشگاه را طی نکرده باشند.

به گفته برزویی ممکن بود برخی مراکز از این مدرس ها به علت کمبود استفاده می‌کردند و از سوی دیگر سیستمی که این مدرس را کنترل کند در برخی مراکز دانشگاه وجود نداشت، اما از مهرماه تمام مدرسان این دانشگاه با مجوز فعالیت خواهند کرد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین از نظام جدید آموزشی این دانشگاه که از مهرماه اجرایی خواهد شد، خبر داد و گفت: نظام آموزش مهندسی فناوری ارشد از مهرماه در این دانشگاه اجرایی می‌شود که 60 درصد آموزش، مهارتی در محیط کار و 40 درصد آموزش پایه در مرکز مجری صورت می‌گیرد.

به گفته برزویی از 60 درصد آموزش مهارتی در محیط، دانشجو باید به مدت یک هفته توسط مرکز مجری کاربینی کند تا با شغل انتخابی خود آشنا شود.

وی ادامه داد: پس از 2 ترم تحصیل، یک بار به مدت 2 تا 3 ماه کارورزی انجام می‌دهد و بار دیگر پیش از دانش آموختگی کارورزی می‍ کند و پس از دانش آموختگی در این نظام آموزشی، یک فرد ماهر خواهد شد.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد