جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۴:۰۹
کد مطلب: 21747
۱

قهر کنيد با چين و چروک

قهر کنيد با چين و چروک
 

محققان معتقدند افراد ميانسال را مي توان در دو گروه تقسيم بندي کرد؛ گروهي که روند پيري شان را به صورت طبيعي طي مي کنند و گروهي که ظاهري پيرتر از سن خود دارند. افرادي که روند طبيعي پيرشدن را طي مي کنند، از قدرت ذهني خوبي برخوردارند. راز اين بهره مندي، تنها در آنچه انجام مي دهند، نيست بلکه آن چه انجام نمي دهند نيز مهم است.


 افراط در استفاده از لوازم آرايشي:
با افزايش سن، بعضي از خانم ها براي داشتن ظاهري جوان تر در استفاده از لوازم آرايشي کمي افراط مي کنند.اين درحالي است که مواد آرايشي با قرارگرفتن روي پوست به جاي پنهان کردن چين و چروک، آن را آشکارتر مي کند و فرد ظاهر پيرتري پيدا مي کند.

افراط در مصرف نمک: فشارخون مانند بسياري از بيماري ها، با بالارفتن سن افزايش پيدا مي کند. در واقع روند طبيعي پيري علاوه بر ظاهر، اعضاي داخلي بدن را نيز تحت تاثير قرار مي دهد. فشارخون بالا به بروز مشکلات جدي مانند حمله قلبي، سکته وکاهش عملکرد شناختي فرد منجر مي شود پس مصرف نمک را محدود کنيد.

منفي گرايي: سعي کنيد از افراد منفي گرا فاصله بگيريد، نتايج بررسي هاي متعدد نشان مي دهد، افراد مثبت انديش کمتر دچار افت ذهني مي شوند. نتايج بررسي ديگري نيز نشان مي دهد، افراد مسن که شاداب ترند، نسبت به همسالان خود ۳۵درصد کمتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار مي گيرند. اين افراد کمتر دچار بيماري قلبي عروقي مي شوند.

 قرار گرفتن بيش از حد در معرض نور خورشيد: هرچند نمي توان از بروز چين و چروک هاي مربوط به افزايش سن به طور کامل پيشگيري کرد اما برخي عوامل که سبب تسريع اين روند مي شود، قابل پيشگيري است. به عنوان مثال قرار گرفتن بيش از حد در معرض نور خورشيد، باعث آسيب ديدگي شديد پوست مي شود. مصرف کرم ضد آفتاب، از پوست در برابر چين و چروک، لکه هاي قهوه اي و از دست دادن انعطاف پذيري محافظت مي کند. همان گونه که مي دانيم هيچ درماني به اندازه پيش گيري اهميت ندارد. پس با استفاده از کرم ضدآفتاب از پيري زودرس پوست خود جلوگيري کنيد.

 تماشاي بيش از حد برنامه تلويزيوني: تماشاي بيش از حد تلويزيون در هر سني که باشد مناسب نيست. علاوه بر از دست دادن وقت، عمر نيز کوتاه تر مي شود. نتيجه يک بررسي نشان مي دهد هريک ساعت تماشاي برنامه تلويزيوني پس از ۲۵سالگي يعني کوتاه شدن عمر به ميزان حدود ۲۲دقيقه، علاوه بر آن تماشاي بيش از حد تلويزيون باعث بي تحرکي و انزواي اجتماعي فرد مي شود.

استرس: اداره امور منزل، محيط کار و مشکلات مالي همه استرس زاست. استرس امري اجتناب ناپذير است و مشکلاتي مانند بي خوابي، افسردگي و بيماري قلبي به وجود مي آورد. نتايج برخي تحقيقات حاکي از آن است که استرس مي تواند فرد را ۱۰سال پيرتر نشان دهد. افرادي که به طور طبيعي پير مي شوند، ياد گرفته اند که استرس خود را کنترل کنند.

ناپرهيزي: حفظ تعادل، رمز سلامت حتي در دوران کهنسالي است. مصرف غذاي پرچرب، افراط در مصرف قند و کم تحرکي عامل بروز بيماري هاي مختلف است. برنامه غذايي نامتعادل ميزان راديکال هاي آزاد در بدن را افزايش مي دهد، به دي ان اي آسيب مي رساند و باعث پيري مي شود.


خراسان

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو