جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ / ۲۰:۴۶
کد مطلب: 22256
۱

با این چاشنی با خیال راحت "گوشت قرمز" بخورید!

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان به افرادی که تمایل به خوردن گوشت قرمز دارند توصیه اکید می‌کنند که در هنگام پخت و یا سرخ کردن گوشت قرمز به آن فلفل اضافه نمایند.
گفتنی است؛ این فلفل می‌تواند به انواع حالات مانند پودر فلفل سیاه، قرمز و یا تکه‌های فلفل‌های پاپریکا و دلمه باشد. بررسی‌ها نشان می‌دهند، مصرف فلفل در هنگام پخت و یا سرخ کردن گوشت قرمز منجر به ترد شدن گوشت و در نتیجه کاهش زمان مورد نیاز برای طبخ آن شود.
گفتنی است؛ سرخ کردن گوشت با روغن و یا پخت آن به مدت طولانی سبب از بین رفتن مواد پروتئینی و ویتامین‌ها و املاح معدنی موجود در گوشت می‌شود. در عین حال مصرف فلفل باید در حد استاندارد باشد تا به طعم اصلی غذا آسیب وارد نکند. فلفل همچنین می‌تواند "چربی‌های مازاد" در گوشت را سریعتر از بین ببرد و یک غذای سالم در اختیار افراد بگذارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!