جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۱۳:۵۷
کد مطلب: 24216
۰

غذاهای مورد نیاز بدن در سنین 25 تا 35 سال

یک کارشناس تغذیه معتقد است: در ایلام به دلیل عدم آگاهی از شیوه‌های مصرف صحیح مواد غذایی، بیماری‌های قلبی عروقی سلامت مردم را در معرض خطر جدی قرار داده است.

به گزارش ایسنا، داود علیمردانی در همایش بهداشت حرفه‌ای اظهار کرد: غذا، پوشاک و مسکن سه نیاز اصلی بشر است که اولویت با غذای سالم است اما در ایلام به دلیل آگاهی نداشتن از شیوه‌های مصرف صحیح مواد غذایی بیماری‌های قلبی عروقی سلامت مردم را در معرض خطر جدی قرار داده است.

کارشناس مسوول تغذیه معاونت بهداشت استان ایلام ادامه داد: تغذیه صحیح یعنی خوردن و دریافت مقدار لازم و کافی از هر ماده غذایی است که هر فرد باید با توجه به سن، جنس، میزان توان، فعالیت‌های فردی، شرایط محیطی و سالم یا بیمار بودن موادغذایی مورد نیاز خود را مصرف کند. علیمردانی، نان و غلات، شیر و لبنیات، میوه و سبزی و گوشت و حبوبات را گروه غذایی سالم برشمرد و گفت: یک رژیم غذایی مناسب باید شامل همه گروه‌های غذایی باشد. البته رعایت این موارد از طریق آموزش‌ها قابلیت اجرایی دارند.

وی، تمام مواد غذایی آماده در سوپر مارکت‌ها را مشکل‌دار دانست و تاکید کرد: هر فردی باید در طول 24 ساعت 3 وعده غذای اصلی و 2 نوبت میان وعده از چهار گروه مواد غذایی که حاوی پروتئین، املاح و آب است صرف کند.
علیمردانی تصریح کرد: افراد واقع در شرایط سنی 25 تا 35 سال باید در طول روز یک لیوان شیر، 40 تا 60 گرم پنیر، 60 گرم گوشت، 2 عدد تخم‌مرغ، 30 گرم نان، یک واحد میوه سیب یا پرتقال و 150 گرم سبزی مصرف کنند چرا که این مواد منبع اصلی تامین کلسیم و فسفر بدن هستند و ویتامین‌هایA و B بدن را تامین می‌کنند و موجب رشد و استحکام استخوان و دندان‌ها می‌شوند.
وی تاکید کرد: میوه و سبزی نسبت به سایر گروه‌ها از انرژی و پروتئین کمتری برخوردار است اما منابع اصلی، فیبر، ویتامین و املاح هستند که در رشد و ترمیم بافت‌های بدن موثرند. علیمردانی اضافه کرد: سبزی و میوه‌های تیره دارای خاصیت آنتی اکسیدان هستند و مصرف آنها در پیشگیری از ابتلا به سرطان مفید است. میوه‌ها و سبزیجات زرد و نارنجی رنگ منبع اصلی ویتامین A و C هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!