دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۳ / ۱۳:۱۶
کد مطلب: 26029
۰

اگر بعد از افطار بی‌حال می‌شوید، حتما بخوانید

محمدجواد حسین‌زاده،‌ متخصص تغذیه، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: انتخاب ناصحیح مواد غذایی در وعده افطار و سحر، بروز ضعف و بی‌حالی بعد از این وعده‌ها را به دنبال دارد. از آنجایی که مصرف مواد غذایی حاوی قندهای ساده، ترشح سریع انسولین و به دنبال آن کاهش قند خون را به دنبال دارد، فرد دچار حالاتی مثل بی‌حالی و عرق می‌شود.

حسین‌زاده ادامه داد: در مواردی عرق، تهوع و استفراغ و بی‌حالی بعد از وعده افطار و سحر را به عنوان سندروم داپینگ معرفی می‌کنند. این سندروم بیشتر در افرادی که مشکلاتی در دستگاه گوارش دارند، مشاهده می‌شود و کمتر مربوط به نوع تغذیه افراد است.
این متخصص تغذیه توصیه کرد: انتخاب کربوهیدراتهای پیچیده و همچنین غلات سبوسدار، ماکارونی سبوسدار مانع بی‌حالی و افت قند خون پس از افطار و سحر می‌شود و از آنجایی که این قند‌ها به تدریج آزاد می‌شوند، فرد در طول روز دچار افت قند خون نمی‌شود. به علاوه مصرف مواد غذایی سبوسدار، به علت اینکه دیرتر از معده خارج می‌شوند، فرد را سیر نگه می دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند.