جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳ / ۱۸:۱۳
کد مطلب: 27182
۰

میزان کاربران ایرانی وایبر

میزان کاربران ایرانی وایبر
ايسنا: هنوز هم هیچ‌یک از شبکه‌های اجتماعی اولیه که مدیریت فنی آنها در خارج از ایران انجام می‌شد و از طریق PC در اختیار کاربرانش قرار می‌گرفت، بدون استفاده از فیلترشکن قابل استفاده نیستند. با ورود تلفن‌های همراه هوشمند و ارائه خدمات اینترنت بر روی آن، تعداد شبکه‌های اجتماعی هم بیشتر شده و به فاصله کوتاهی کاربران آن‌ها چندین برابر شده‌اند.

 

اپلیکیشن‌های ارسال پیام در تلفن‌های هوشمند با امکانی که در ارسال فیلم و عکس دارند، آنچنان به سرعت جای خود را در بین کاربران شبکه‌های اجتماعی باز کردند که میزان استفاده از شیوه‌های قدیمی‌تر مانند اس‌ام‌اس در مقایسه با قبل بسیار کاهش پیدا کرده است.

 

 

میزان کاربران ایرانی وایبر

 

امکان نصب این اپلیکیشن‌ها بر روی گوشی‌های تلفن همراه، امروزه معیار مهمی برای بسیاری از خریداران این گوشی‌هاست و البته پس از آن هم می‌توان انتظار داشت که جذابیت‌های این اپلیکیشن‌ها و رایگان بودن تماس و ارسال پیام تا چه اندازه کاربران را به خود مشغول می‌کند.

 

معاون قضایی دادستان کل کشور پیش از این گفته بود: حدود 200 نرم‌افزار موبایلی خارجی مانند واتس‌آپ در ایران فعالیت دارند ولی تعداد معدودی (تقریباً 12 مورد) از آنها از سوی مردم بیشتر استفاده می‌شوند.

 

نگاهی به آمار برخی از این اپلیکیشن‌ها نشان از میزان بالای کاربران آن دارد و البته برخی از آنها اقبال بیشتری یافته‌اند؛ همچنان که وایبر در ایران عمومیت دارد. این اپلیکیشن که یک ژاپنی‌ مالک آن است در مقایسه با تانگو و واتس‌آپ محبوبیت بالاتری کسب کرده است، تا جایی‌که ایرانی‌ها رتبه اول استفاده از وایبر در دنیا را به خود اختصاص داده‌اند.

 

بیش از 11 درصد از کاربران وایبر، ایرانی‌ها هستند و حالا با این آمار بیراه نیست که کاربران ایرانی‌اش که اغلب جوان هستند، نوشته‌اند: "نسل ما که پیر بشه ... شبا به جای دندون مصنوعی مچ دست راستشو باید بذاره تو لیوان آب! امان از وایبر"

 

بعد از آن تانگو با مالک اسرائیلی و واتس‌آپ با مالک آمریکایی‌اش در ایران رواج بیشتری یافته‌اند.

 

 

میزان کاربران ایرانی تانگو

 

افزایش سرعت اینترنت، کم بحث و حاشیه نداشت که حالا موضوع "مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی مؤثر شبکه‌های اجتماعی" هم مطرح شده است.

 

هفته گذشته بود که حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در نامه‌ای به وزیر ارتباطات از او خواست «ظرف مدت یک ماه نسبت به فراهم‌آوری زمینه و بستر مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی مؤثر واتس‌آپ، وایبر و تانگو اقدام عاجل صورت دهد.»

 

او در ادامه این نامه نوشت که: «در غیر اینصورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکه‌های اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل آورده و با متخلفین از دستورات قضایی در هر رده‌ای طبق قانون برخورد خواهد کرد.»

 

سخنگوی قوه قضائیه علت این تصمیم را "انتشار گسترده محتوای مجرمانه و ارتکاب انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی و ... بالاخص انتشار وسیع مطالب موهن علیه بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)" اعلام کرده است.

 

 

ایران در بین پنج کشور اول در استفاده از واتس‌آپ نیست

 

یک هفته از مهلت یک ماهه قوه قضائیه به وزارت ارتباطات می‌گذرد و در فاصله سه هفته باقی مانده، وزارت ارتباطات باید اقدامی برای «مسدودسازی این شبکه‌ها» یا «پالایش محتوای مجرمانه» آنها انجام دهد.

 

آیا شما هم از کاربران این شبکه‌های اجتماعی هستید؟ آیا فکر می‌کنید که مسدودسازی این شبکه‌ها می‌تواند راه حلی برای معضلات مربوط به آن باشد؟ شما می‌توانید نظرات خود را زیر این مطلب به اشتراک بگذارید.

 

ایسنا - حمیده صفامنش

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد