شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۳:۵۶
کد مطلب: 29837
۰
با امضای تفاهم نامه مقرر شد؛

پیوستن دانشگاه صنعتی امیرکبیر به فدراسیون رباتیک کره جنوبی

به گزارش مهر، محمدرضا رازفر، مدیرکل دفتر ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این خصوص گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با فدراسیون رباتیک کره جنوبی (FIRA) تفاهم نامه همکاری امضا کرد و طبق این تفاهم نامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر اجرا کننده اهداف و برنامه های این فدارسیون در ایران است.

وی با بیان اینکه فدارسیون رباتیک کره جنوبی (FIRA) فعالیت خود را در سال ۱۹۹۶ آغاز کرده است، بیان داشت: هدف از انعقاد این تفاهم نامه برگزاری اهداف و برنامه های فدارسیون رباتیک کره جنوبی در ایران، تشویق دانش آموزان و دانشجویان به حوزه رباتیک و برگزاری مسابقات رباتیک است.

مدیرکل دفتر ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر گزارشی از دستاوردهای خود را به فدراسیون رباتیک کره جنوبی (FIRA) ارائه کرد و این فدراسیون بعد از مطالعه این گزارشات دانشگاه صنعتی امیرکبیر را به عنوان عضو این فدارسیون انتخاب کرد.

به گفته رازفر، کشورهای مختلفی از جهان عضو فدراسیون رباتیک کره جنوبی (FIRA) هستند که این فدراسیون برنامه دارد دانش رباتیک را میان نسل جوان کشورهای مختلف گسترش دهد. وی اضافه کرد: این فدراسیون علاوه بر برگزاری مسابقات رباتیک جهانی اقدام به فعالیت های آموزشی و علمی نیز در حوزه رباتیک می کند.

مدیرکل دفتر ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به توانمندی این دانشگاه در حوزه رباتیک گفت: فعالیت های جدی این دانشگاه در حوزه رباتیک از سال ۸۴ آغاز شده و این فعالیت ها منجر به تاسیس پژوهشکده و گروه آموزشی رباتیک شده است.

رازفر خاطرنشان کرد: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تیم های مختلفی در حوزه رباتیک فعالیت می‌کنند که این تیم ها در بسیاری از مسابقات بین المللی و داخلی رباتیک مقام کسب کرده اند.
وی تاکید کرد: باتوجه به گسترش و توجه ویژه دانشگاه صنعتی امیرکبیر به حوزه رباتیک درحال حاضر پایان نامه های دانشجویی در این حوزه در دانشگاه انجام شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .