جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ / ۱۱:۱۲
کد مطلب: 30860
۱
دبير اجرایی كنگره انجمن دندانپزشكی ایران:

۹۰ درصد هزینه های دندانپزشکی را مردم پرداخت می کنند

۹۰ درصد هزینه های دندانپزشکی را مردم پرداخت می کنند

به گزارش مهر، دكتر بهزاد فرخزاد اظهار داشت: روند افزايش بيماري‌ها و كسري بودجه در بخش بيمه، شركت‌هاي بيمه‌گر را به سمتي سوق داده است كه بيماري‌هاي حاد را در اولويت پوشش خود قرار دهند و به اين ترتيب، بخش دندانپزشكي از خدمات بيمه‌اي محروم بوده و جزء اولويت‌ها قرار نگرفته است.

وي با تاكيد بر اينكه بيمه‌ ها بايد دريافتي شان را طوری برنامه‌ريزی كنند كه خدمات دندانپزشكي را هم در اولويت قرار دهند، افزود: البته در بيشتر كشورهاي دنيا نظام‌هاي بيمه‌اي در مسير پيشگيري از بروز بيماري‌هاي دندان حركت كرده‌اند. خوشبختانه وزارت بهداشت طرح پيشگيري را براي كودكان ۶ تا ۱۲ ساله در نظر گرفته كه اين طرح بايد كودكان در سنين پايين‌تر را هم تحت پوشش قرار دهد تا از پوسيدگي زودرس دندان ها جلوگيری كنيم. به اين ترتيب هزينه‌هاي دندانپزشكي در سنين بالا كاهش پيدا مي‌كند.

فرخزاد ادامه داد: اگر در زمينه افزايش سلامت عمومي جامعه نگرشي مبتني بر پيشگيري داشته باشيم، در ۱۰ سال آينده نتايج مثبتي را شاهد خواهيم بود.

دبير اجرايي پنجاه و پنجمين كنگره دندانپزشكان در ادامه با بيان اينكه تا وقتي كه تعرفه‌ها واقعي نباشند، ارتباط بيمه‌ها با دندانپزشكان تحت اجبار است؛ افزود: تا وقتي كه بيمه‌ها پول مشخصي را برابر با واقعيت پرداخت نكنند و پزشك هم موظف نباشد كه در همين چارچوب كار كند، هم بيمه و هم پزشك و هم بيمار متضرر خواهند شد. متاسفانه چرخه نظام بيمه‌اي ما معيوب است و مسئولان به اين موضوع نگاه كوتاه مدت دارند.

وي ادامه داد: بيمه‌ها بايد در درازمدت در جهت نظارت دقيق، اصلاح پروسه درمان و پرداخت هزينه‌هاي واقعي گام بردارند تا بيمه شده خدمات مطلوب دريافت كند و به تبع آن، سطح سلامت اجتماع افزايش يابد. اجتماع سالم به طور طبيعی هزينه‌ های درماني را كاهش مي‌دهد و در اين زنجيره، پزشك به افزايش سطح سلامت كمك مي‌كند و در آينده اين نظام به سوددهي مي‌رسد.

فرخزاد گفت: در روند كنوني چون نگاه‌ها به سمت نظام دريافتي و پرداختي است، نوعي اجبار حاكم است و همه زير سايه اجبار كار مي‌كنند. به همين دليل نتيجه مطلوب به دست نخواهد آمد و نتيجه درمان با سيستم اجباری، مطلوب نخواهد بود.

دبير اجرايي پنجاه و پنجمين كنگره انجمن دندانپزشکی ایران به برگزاري اين همايش بزرگ علمي در ۲۳ ارديبهشت در سالن همايش های برج ميلاد اشاره كرد و گفت: در اين كنگره علاوه بر سخنرانان داخلی، سخنرانان خارجي نيز دعوت شده‌اند كه به ارائه آخرين تجربيات علمي خود خواهند پرداخت. همچنين يك فضاي نمايشگاهی برای اين كنگره در نظر گرفته شده كه آخرين دستاوردهای تجهيزات پزشكي در آن به معرض نمايش در خواهد آمد.

وي يادآور شد: كنگره انجمن دندانپزشکی ایران در نوع خود بزرگترين همايش علمي در كشور به شمار مي‌آيد و براي برگزاري چنين همايشي از مدتها قبل برنامه‌ريزي‌هاي دقيقي انجام شده است. اما نكته‌اي كه بايد به آن اشاره كنم اين است كه متاسفانه امكانات موجود براي برگزاری چنين كنگره‌هايي كافي نيست و بايد با حداقل‌ها بهترين كار را ارائه دهيم. با اين وجود تمام كارها به خوبي و بر اساس زمان بندي انجام شده اما  ضعف‌هاي موجود از نظر امكانات اجازه نمي‌دهد در حد استانداردهاي بين المللي برنامه را برگزار كنيم.

فرخزاد با بيان اينكه در كشور ما فضاي مناسبی براي كنگره‌هاي بزرگ علمي وجود ندارد، افزود: با وجود رايزني‌هاي فراوان با شهرداري تهران و وزارت بهداشت، به نظر مي‌رسد رويكردي درباره ايجاد يك مركز علمی براي برگزاري كنگره‌ها وجود ندارد. با اين وجود آماده‌سازی هاي اوليه را بسيار جلوتر از برنامه انجام داديم و سعي كرديم مشكلات دوره‌هاي قبلي را هم بر طرف كنيم. اميدوارم با اطلاع‌ رسانی های خوبي كه در سطح شهرستان ها انجام شده، بتوانيم همايشي در خور شان دندانپزشكان برگزار كنيم تا همه از نتايج و دستاوردهاي علمي آن بهره‌مند شوند.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.