دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۴ / ۰۸:۰۰
کد مطلب: 35324
۰

صبحانه مثل پادشاه،ناهار مثل شاهزاده،شام مثل گدا؟/این توصیه برای سلامتی علمی است؟

در يك كلام بايد گفت: بله. تحقيقات جديد هم نشان داده كه اين توصيه قديمي درست است و براي سلامتي بدن‌تان تاثير جدي دارد.  مصرف غذاهاي چرب و سرخ كردني و همچنين وعده‌هاي پركالري براي شام اصلا كار مناسبي نيست.

به گزارش بي‌بي‌سي،دکتر جاناتان جانسون، از دانشگاه ساری درانگليس مي‌گويد: به نظر می‌رسد که بدن انسان برای سوزاندن کالری، در اوقات معینی از روز بهتر کار می‌کند. دکتر جانستون معتقد است که بدترین موقع برای پر کردن معده از قند و چربی، آخر شب است یعنی وقتی که مقدار این مواد در خون زیاد است.


دكتر جانسون به همين منظور روي خودش آزمايشي انجام داده است. او در حالی که در طول شب چیزی نخورده بود،در صبح مقداری از خودش خون گرفت و  بعد در ساعت ۱۰ صبح یک صبحانه معمولی انگلیسی خورد. بلافاصله بعد از خوردن این صبحانه و نیز در چند ساعت آینده، هر نیم ساعت یک بار از خودش خون گرفت و مورد آزمايش قرار داد. دوازده ساعت بعد یعنی ساعت ۱۰ شب دومین غذای روزانه را که درست مانند صبحانه‌‌اش بود خورد و بعد گرفتن خون از خودش را به منوال روز ادامه داد. نتايج نمونه‌هاي خون نشان داد كه  بعد از صرف صبحانه میزان قند خون سریعا به وضع عادی برگشته و سه ساعت بعد از صبحانه كم شدن ميزان چربي خون شروع شد. پس از شام كه دقيقا مانند صبحانه بود اما ميزان قند خون بسيار طولاني‌تر بالا بود و مقدار چربي خود هم حتي 4 ساعت بعد از شام باز هم بالا مي‌رفت.

دكتر جانسون مي‌گويد: بدن ما واقعا دوست ندارد که هنگام شب با مقدار زیادی چربی و قند دست و پنجه نرم کند. برای بدن تاثیر منفی خوردن در نصف شب به مراتب از خوردن همان چیز در طول روز، بسيار بیشتر است.

 

 
مرجع : سايت خبری خبرآنلاین
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.