شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ / ۰۸:۲۷
کد مطلب: 44013
۰

برگزاری ۴۰ هزار جلسه مشاوره برای دانشجویان دانشگاه تهران

برگزاری ۴۰ هزار جلسه مشاوره برای دانشجویان دانشگاه تهران
به گزارش میگنا دكتر حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، در خصوص فعالیت مرکز مشاوره این دانشگاه گفت: شاخص‌هایی که دفتر مشاوره وزارت علوم برای مراکز مشاوره در نظر گرفته فعالیت‌های بهداشتی و روانی و ارائه خدمات مشاوره و روان درمانی است. دانشگاه‌ها باید در این دو حوزه حائز امتیاز شوند تا بتوانند به عنوان مراکز مشاوره برتر انتخاب شوند. مرکز مشاوره دانشگاه تهران به دلیل داشتن مراکز متعدد مشاوره در شعبات مختلف دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها و پرسنلی که در این شعبه‌ها حضور دارند و فعالیت می‌کنند و همچنین دفاتر مشاوره ارتقای تحصیلی در ۱۷ دانشکده جمعیت خوبی از دانشجویان را تحت پوشش قرار داده است.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۶، ۴۰ هزار جلسه مشاوره برای ۷۰۰۰ دانشجو برگزار کردیم که رقم بسیار بالایی است که این جلسات، جلسات مشاوره، روان پزشکی، روان درمانی و روان سنجی بوده و همچنین یکی از فعالیت‌های شاخص مراکز مشاوره دانشگاه تهران خدمات نوروتراپی است که با استفاده از دستگاه‌ها و تکنولوژی‌های جدید خدمات درمانی و ارتقایی انجام می‌شود که عملکرد خوبی داشته و مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است.

پیروی یادآور شد: همچنین مرکز مشاوره دانشگاه تهران در حوزه کارگاه‌های آموزشی، انتشارات و طرح‌های داخلی که در سطح خوابگاه‌ها و دانشکده‌ها اجرا کرده نسبت به سایر دانشگاه‌ها خدمات بیشتری را توانسته ارائه دهد و حدود ۵۳۰۰ جلسه خدمات نوروتراپی برای دانشجویان ارائه شده است. همچنین مشاوره الکترونیکی و تلفنی ارائه شد که ۱۴۵ هزار دقیقه مشاوره تلفنی و بالای ۶۰۰۰ مشاوره الکترونیکی انجام شد.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران در خصوص علت مراجعه دانشجویان به مرکز مشاوره گفت: اگر در حوزه اختلالات بخواهیم در نظر بگیریم که اختلال اجتماعی و افسردگی را شامل می‌شود بیشترین مراجعه در این خصوص بوده همچنین مشکلات تحصیلی و خانوادگی از دیگر مراجعات بوده که این سه مورد جزو بیشترین مراجعه دانشجویان است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی