جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ / ۲۳:۴۴
کد مطلب: 52963
۱

اگر کسی پیام ما را مشاهده کرد اما پاسخی نداد چه کنیم؟

اگر کسی پیام ما را مشاهده کرد اما پاسخی نداد چه کنیم؟
سیمین جعفری دکترای روانشناسی و هیات علمی مرکز پژوهشی روانشناختی فارابی درباره افرادی که پیام را مشاهده می کنند اما پاسخی نمی دهند گفت: اولین گزینه ایی که به ذهنمان می رسد این است که، احتمالا مشکلی برای طرف مقابلمان پیش آمده است، یا برای مخاطبمان خیلی ارزشمند نبوده ایم واحترامی برایمان قائل نبوده است.
 
برای این که افراد پیام را مشاهده می کنند، اما پاسخی نمی دهند بهتر است که به صورت منطقی برخورد کنیم. این احتمال را دهیم که برای فرد مقابل مشکلی پیش آمده است یا درگیری ها و مشغله های فراوانی داشته است که پیام ما در لا به لای کارهای روز مره خود ندیده است. ممکن است که رنجش و دلخوری از ما در ذهنش وجود داشته باشد.

این روانشناس در ادامه گفت: اگر به این کنش، واکنشی بخواهیم نشان دهیم باید یادمان باشد که تعبیر و تفسیرهایمان براساس پیشینه های قبلی نباشد. بلکه به شکل مسئله گزینه ها را مدنظر قرار دهیم و راه حل های مختلفی را در نظر گیریم.

باید یادمان باشد اگر فردی به هر دلیلی پاسخ ما را نداد، عجولانه و هیجانی رفتار نکنیم. مقداری خود نظم جویی هیجانی داشته باشیم. به طرف مقابل زمان دهیم و بلافاصله با دادن پیام های متوالی پیگیر این مسئله نشویم. در این امر صبر و شکیبایی پیشه کنیم.

جعفری روانشناس تاکید کرد: در نظر داشته باشیم حتی اگر صبر و شکیبایی ما چند روز به طول انجامید و پاسخی دریافت نکردیم به نکاتی که گفته شد توجه کنیم. مجددا با آرامش پیام دیگری به فرد دهیم و از بخواهیم که در زمان مناسب وقتی را تعیین کند که به صورت تلفنی یا پیام با او صحبت شود.

اگر فرد مقابل پیام شما را دید و همان موقع جواب نداد یا کلاً از هر پاسخی اجتناب کرد، ممکن است از او ناراحت شوید. ناراحت و دلخوری عده ای به حدی است که این موضوع را مستقیم یا غیر مستقیم مطرح می کنند و معمولاً دوستی را که پیامشان را با تأخیر جواب داده است، بی فرهنگ و ضد اجتماعی می خوانند.
 
 
این روانشناس افزود: البته قابل انکار نیست که عده ای هم به دلیل اهمال و کوتاهی پیام مخاطب خود را پاسخ نمی دهند، اما بیشتر افراد قصد بی احترامی ندارند بلکه جایگاه و موقعیت آن ها مانع این می شود که پیام های دریافتی خود را به موقع پاسخ دهند.
جعفری خاطرنشان کرد: در شرایطی که طرف مقابل به ما پاسخ نمی دهد، ذهنمان درگیر خواهد شد و ممکن است رفتار اشتباهی از ما سر زند.

بهتر است افراد این کار‌ها را انجام دهند:
۱- برای مدتی به طرف مقابل پیام ندهید
۲- منتظر نباشید
۳- اگر سوتفاهمی با طرف مقابل ایجاد شده است، از او عذرخواهی کنید
۴- با او بد برخورد نکنید
۵- به دنبال خالی کردن ناراحتی خود، این اتفاق را جار نزنید
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.