جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۱
کد مطلب: 53904
۱

برگزاری نخستین کنفرانس ملی آینده پژوهی، علوم تربیتی و روانشناسی

برگزاری نخستین کنفرانس ملی آینده پژوهی، علوم تربیتی و روانشناسی
عیسی زارع درنیانی دبیر اجرایی این کنفرانس گفت: در این کنفرانس ملی که به صورت ویدئوکنفرانس و با حضور بیش از ۳۰۰ نفر از محققان و پژوهشگران کشور برگزار شده بود، ۱۰ مقاله به صورت شفاهی ارائه شد.

وی اظهار داشت: پس از اعلام فراخوان کنفرانس در دی ماه ۱۳۹۹، تعداد ۳۶۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شد که ۲۸۰ مقاله پس از بررسی توسط داوران مورد پذیرش قرار گرفت که ۳ مقاله نیز به عنوان مقاله برتر معرفی شد.

وی از برگزاری دومین کنفرانس آینده پژوهی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و ابراز امیدواری نمود پس از اخذ مجوزهای لازم، مراحل فراخوان و پذیرش مقاله نیز آغاز خواهد شد.

دکتر سعید طالبی دبیر علمی نخستین کنفرانس ملی آینده پژوهی، علوم تربیتی و روانشناسی نیز اظهار داشت: جهان امروز ما با پیچیدگی‌های خاص مواجه است و سیستم تربیتی و مدیریتی نیز با دشواری‌های خاص و سختی‌های متعددی همراه شده که به تکنیک‌های حل مساله در حالت قوی نیاز دارد.

وی افزود: جهانی که در آن ''چو فردا شود فکر فردا کنیم'' ریشه امیدها را می‌سوزاند و ما را به پرتگاه‌های بی بازگشت می‌رساند پس چاره چیست؟ دیدن آینده و سپس پژوهش در آینده‌های مطلوب و نامطلوب و آنگاه بیشینه ساز راه حل آن است این یعنی بهره برداری حداکثر از موقعیت‌ها و کاهش بحران‌ها و تقلیل اثرات مخرب آنها است.

وی افزود: اگر آینده پژوهی را ظرف عالی تحولات و رویدادهای عالی در نظر بگیریم، محتوای بنیادین آن عبارتند از: علوم تربیتی و روانشناسی که به پرورش انسان پرداخته و وظیفه اش همانا بهبود جامعه و سازمان هاست؛ پس نگاه مجدد به این مقوله تعالی ساز رهیافتی بر رشد متقارن انسان؛ سازمان و جامعه خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: دانشگاه پیام نور شیراز به عنوان دانشگاهی پیشرو در تحول آفرینی علمی مفتخر است با برگزاری کنفرانس‌های متعدد و مورد نیاز کشور، گامی مؤثر در زمینه اعتلای ایران اسلامی عزیز بردارد و سهم خود در پیشرفت و بهسازی را ادا کند.
 
*برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه نمایید.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند