شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۷:۴۶
کد مطلب: 54346
۱

چگونه باعت افزایش توانمندی همسر خود شویم؟

چگونه باعت افزایش توانمندی همسر خود شویم؟
سبحان احمدی، روانشناس فارس، درباره راهکار زندگی مشترک موفق بمیان زوجین اظهارداشت: توانایی ابراز محبت و صمیمی بودن از نشانه‌های رشد و بلوغ عاطفی جوان است، که این توانایی باید قبل از ازدواج به وجود آمده باشد، جوانی که آماده ازدواج است، باید به اهمیت این موضوع واقف باشد که یکی از مهمترین سرمایه های او برای زندگی موفق، رسیدن به این رشد و توانمندی است.
 
وی ادامه داد: امروز شاهد هستیم جوانان بسیاری که امکانات مادی فراوانی دارند پس از مدت کوتاهی به این دلیل که قادر به تحمل طرف مقابل خود نیستند و نمی‌توانند پاسخگوی نیازهای عاطفی یکدیگر باشند، پیوندشان به جدایی ختم می‌شود، بیشتر این افراد در بستر خانواده خود محبت کردن و عشق ورزیدن را نیاموخته‌اند.

ابراز صمیمت تنها با گفتگو و برقراری رابطه با طرف مقابل حاصل می‌شود، زوجین باید با صداقت کامل احساسات خود را با یکدیگر در میان بگذارند و هیچ گاه قضاوت اشتباهی در مورد شریک زندگی خود نکنند.

احساسات می‌توانند خوب یا بد باشند، سازنده و یا ناسالم باشند، اما همانند چاقو که هم می توان از آن در آشپزی استفاده کرد و هم می توان با آن جرم انجام داد، باید در مسیر مناسب از آنها بهره گرفت.

روشی که زوجین از طریق آن احساسات خود را به نمایش گذاشته و آنها را به طرف مقابل انتقال می‌دهند، جزء مواردی است که اهمیت بسیار زیادی دارد، روش درست این است که زوجین نه تنها معنی کلمه هایی را که به زبان می آورند، متوجه شوند، بلکه معنای چیزهایی که در ذهن آنها می‌گذرد اما به زبان آورده نمی‌شود را نیز از حالات صورت همدیگر متوجه شوند.

این روانشناس ادامه داد: زوجین باید صادقانه و آشکار در مورد احساسات، افکار، ترس‌ها و ... با همدیگر گفتگو کنند اگر هر دو طرف در این مورد مشارکت فعال داشته باشند بدون شک به نتیجه دلخواه خواهند رسید.

احمدی گفت: زوجین نباید هنگام بحث در مورد مسائل مختلف، قضاوت نسنجیده‌ای در مورد طرف مقابل از خود ابراز کنند، بلکه باید با روی خوش نظرات و احساسات یکدیگر را بپذیرند، اگر یکی از زوجین دائما مورد قضاوت قرار بگیرد، سرخورده شده و احساساتش را بروز نمی‌دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی