دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۷
کد مطلب: 60367
۲

برای کنترل قند خون بعدازظهر ورزش کنید

برای کنترل قند خون بعدازظهر ورزش کنید
محققان دریافتند که زمان صرف شده برای انجام فعالیت بدنی متوسط تا شدید باعث کاهش میزان چربی کبد و مقاومت به انسولین می‌شود.
تحقیقات جدید نشان می‌دهد ورزش در بعدازظهر یا عصر می‌تواند بهتر از سایر فعالیت‌های بدنی در طول روز به کنترل قند خون کمک کند.
نتایج این مطالعه نشان داد که ورزش بین ظهر و نیمه شب می‌تواند به طور قابل توجهی مقاومت به انسولین را در مقایسه با فعالیت اولیه در روز کاهش دهد.
«جرون ون در ولد»، نویسنده اصلی این مطالعه از دانشگاه پزشکی لیدن هلند، گفت: «هدف ما بررسی ارتباط زمان فعالیت بدنی و استراحت در زمان بی تحرکی با میزان چربی کبد و مقاومت به انسولین در یک جمعیت میانسال بود.»
این تیم داده‌های مطالعه اپیدمیولوژی چاقی هلند را که شامل مردان و زنان ۴۵ و ۶۵ ساله با شاخص توده بدنی ۱۷ یا بیشتر بود، به این معنی که دارای اضافه وزن یا چاق بودند، تجزیه و تحلیل کرد.
همه شرکت‌کنندگان تحت یک معاینه فیزیکی قرار گرفتند که در آن نمونه‌های خون برای اندازه‌گیری سطح گلوکز و انسولین خون هنگام ناشتا بودن و بعد از صرف غذا گرفته شد.
همچنین از آن‌ها در مورد سبک زندگی شان سؤال پرسیده شد و میزان چربی کبد آن‌ها با اسکن MRI اندازه گیری شد.
محققان دریافتند که در مقایسه با فعالیت در طول روز، ورزش بعد از ظهر با کاهش ۱۸ درصدی مقاومت به انسولین و انجام آن در عصر با کاهش ۲۵ درصدی مرتبط است.
آن‌ها همچنین دریافتند که زمان صرف شده برای انجام فعالیت بدنی متوسط تا شدید باعث کاهش محتوای چربی کبد و مقاومت به انسولین می‌شود.کارشناسان می‌گویند که این بدان معنا نیست که ما فقط باید در اواخر روز ورزش کنیم، زیرا ورزش در هر زمانی مفید است.
آن‌ها همچنین می‌گویند که هنوز نمی‌دانند که آیا همه فواید یکسانی را از ورزش عصرگاهی خواهند دید یا خیر و برای یافتن این موضوع به تحقیقات بیشتری نیاز است.
مرجع : باشگاه خبرنگاران جوان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.