جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۹۲ / ۲۰:۴۰
کد مطلب: 16953
۰

گنجاندن پتاسیم در وعده غذایی از خطر سکته مغزی می‌کاهد

بررسی پزشکان انگلیسی نشان می‌دهد: گنجاندن پتاسیم در وعده‌های غذایی و کاهش نمک مصرفی از میزان فشار خون و خطر سکته مغزی می‌کاهد.
به گزارش ایسنا، بررسی این پزشکان حاکی از آن است که مصرف میوه‌ها و سبزیجات حاوی پتاسیم بالا می‌تواند در کاهش خطر ابتلا
به سکته مغزی موثر باشد. همچنین در این مطالعه آمده است در حالی که افزایش پتاسیم در وعده‌های غذایی تاثیر مثبتی بر فشار خون دارد، تاثیر معکوسی بر عملکرد کلیه و میزان هورمون‌های بدن نخواهد داشت.
پزشکان معتقدند افراد بزرگسال باید بیش از چهار گرم پتاسیم
در روز مصرف کنند. نتایج این بررسی نشان می دهد افزایش 4-3 گرمی پتاسیم در وعده غذایی به کاهش فشار خون در افراد مبتلا می‌شود و با کاهش 24 درصدی سکته مغزی ارتباط دارد.
به گزارش بی بی سی، از مواد خوراکی حاوی پتاسیم غنی می‌توان به موز، خرما و اسفناج اشاره کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی...