جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۶:۲۴
کد مطلب: 23458
۰

کودکان زیر پنج سال نباید این موادغذایی را بخورند!

پروانه کاظمی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: برنامه غذایی کودکان باید متنوع و حاوی 5 گروه غذای اصلی شامل: نان و غلات، میوه‌ها و سبزیجات، شیر و لبنیات،مغزها باشد.

وی افزود: همچنین می‌توان به منظور کاهش مصرف نمک از گذاشتن نمکدان در سفره خودداری شود و به جای نمک از چاشنی‌هایی نظیر: سبزیجات معطر تازه یا خشک شده برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک استفاده کرد. کاظمی تصریح کرد: از دادن انواع سس‌های چرب به کودکان باید خودداری شود.

همچنین می‌توان از سس‌های قرمز به جای سس‌های سفید استفاده کرد. این کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: کودکان باید از مصرف سوپ‌های آماده، سس‌ها و محصولات فرآیند شده مانند همبرگر، سوسیس و کالباس خودداری کنند.

همچنین کودکان نباید موادغذایی چرب و یا شور مانند شیرینی خامه‌ای، پفک، چیپس، چوب‌شور و سایر تنقلات کم ارزش غذایی خودداری شود.
کاظمی همچنین افزود: کودکان می‌توانند به جای مصرف چیپس و انواع پفک، از مغزهای بدون نمک، ماست کم‌چرب، ذرت بدون نمک و سبزیجات خام استفاده شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.